.

.

LEDIARY LED Dimmer cu Triac Pătrat 300W 110V/220V Alb 86MM Rotativ Comutatorul de control Luminozitate Pentru Estompat Bec Lampa

LEDIARY LED Dimmer cu Triac Pătrat 300W 110V/220V Alb 86MM Rotativ Comutatorul de control Luminozitate Pentru Estompat Bec Lampa

RON 69.00 RON 69.16

Disponibilitate
El producto está disponible


LEDIARY LED Dimmer cu Triac Pătrat 300 W 110 V/220 V Alb 86 MM Rotativ Comutatorul de control Luminozitate Pentru Estompat Bec Lampa
1. Principalul Material : PC+Electorn Componente
2. Dimensiuni : 86mm*86mm, se Taie Dimensiuni 75*75 mm
3. Tip de intrare : 220 V-240 V, De la 100% La 0%, 220 V-240 V, De la 0% La 100% , 110 V-130 V De la 100% La 0%
4. Max Watt : 300 W
5. Opera De Temperatura : De La -10℃ La 50℃
Notă : este dimmer cu triac, dar nu se potrivesc pentru PMMA circuit lampă, și nu pot promite a se potrivi pentru toate tipurile de Lămpi cu LED-uri, dar se poate potrivi cele mai multe dintre Lămpile cu LED-uri
De vânzare cu amănuntul, cu ridicata și picătură de transport maritim sunt binevenite.
A. Pentru comerțul cu amănuntul, ne trimite prin Epacket sau China Aer Înregistrat Mail pentru comenzi de peste $5. În timp ce pentru comenzi mai mici de 5 dolari, ne trimite prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, atunci este posibil să nu puteți vedea informațiile de urmărire în țara dumneavoastră, dar ne puteti contacta pentru a cere și primi coletul ca de obicei. Promitem o rambursare completă, dacă nu puteți primi bunuri.
B. Pentru en-gros, va putem oferi o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.
C. Pentru picătură de transport maritim, putem trimite bunuri direct pentru clienții dumneavoastră cât mai mult ca să ne dea adresa și numărul de telefon.
Cum de a urmări coletul meu?
A. puteți vedea direct pe dreptul de pagina de comanda.
B. puteți urmări coletul pe următoarele site-ul și copiați numărul de urmărire în browser-ul :
C. puteți să ne contactați și întrebați, și ne va ajuta pentru a urmări pentru tine.
Oricum, vă rugăm să acorde o atenție la informațiile de urmărire. Obtinerea coletul la timp este important atunci când aceasta ajunge.
Cât timp va dura?
Pentru China Post, va dura 30-60 de zile pentru a ajunge tine. În timp ce pentru express de transport, va dura 7 zile.
Notă : Dacă protecția timpul se scurge, dar coletul tot nu ajunge, vă rugăm să ne contactați pentru a vă extinde protecția în timp și viitoare de a verifica coletul. Atunci nu-ți vei pierde bani înainte de a primi bunuri.
Există orice taxe Vamale?
De obicei, vom declara o valoare mai mică pentru a evita taxele vamale. Dar din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care cumpărătorul ar trebui să plătească. Astfel încât să puteți lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare.
A. probleme de Calitate vor fi oferite schimbare sau rambursare. Alte probleme vor fi oferite schimba, dar cumpărătorii trebuie să plătească costurile de returnare.
B. Uneori s-ar putea eșua pentru a obține elementele cauza pierderii sau din alte motive. Nu fi îngrijorat, să ne contactați cât mai curând posibil, oferim rambursare sau trimite un element nou.
C. vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări/probleme, vă vom oferi un răspuns în termen de 12h.
Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să confirmați primirea și să dea o revizuire de 5 stele. Feedback-ul cu poze va fi apreciat.
Dacă mărfurile au orice problemă, vă rugăm totuși să ne contactați la prima dată. Va vom oferi o soluție satisfăcătoare. Rambursare completă va fi absolută pentru probleme de calitate.

Către proprietăți

Tip De Element:
Variatoare
certificare:
EMC,RoHS,VDE,LVD,CE,CCC
Nume De Brand:
LEDIARY
Max. Sarcina De Putere:
300W
Material:
PC
Caracteristici:
Pentru 110V/220V
Garanție:
2 ani
Numărul De Model:
100%-0/ 0-100%
Culoarea Caroseriei:
Alb

Produse din categorie