.

.

1 Set 5M DIY Micro Sistem de Irigare prin Picurare Instalație Automată de Udare Furtun de Gradina Kituri cu Conector+10x Reglabil Dripper

1 Set 5M DIY Micro Sistem de Irigare prin Picurare Instalație Automată de Udare Furtun de Gradina Kituri cu Conector+10x Reglabil Dripper

RON 23.00 RON 41.64

Disponibilitate
El producto está disponible


Introducere :
Este O Folosesc Pe Scară Largă Kituri De Irigare, Ne Putem Folosi De Ea În Automate De Udare Flori, Automat De Udare A Plantelor, Automat De Udare. Se Poate Economisi Timp Și Apă. Auto Sistem De Udare, Este Bun La Udare Plante Și Flori. Acest Sistem, De Asemenea, Reduce Consumul De Apă Cu Până La 70%.
Caracteristici :
1.Dripper Kituri Pot Fi Conectate Direct La Filetate Robinet (Mașină de Spălat Atingeți Sau PVC Tub de Plastic de Sus), Comod Si Practic.
2.Se Taie Furtunul De Tine, Costum De Măsuri La Condițiile Locale Cu Fix Stem, Mai Este Cazul.
3.Răsuciți Reglabil Dripper e Capac Roșu Într-Un Aspersiune, Picurare-ca, Formă Închisă. Satisface Nevoile Dumneavoastra.
4.Individuale Emițătorul Este Temporar Oprit Când Ai Putea Pur Și Simplu.
5.Se Poate Irigatie Automat Atunci Când Atingeți Fir Strâns Adaptor Și Apă Deschisă.
Caietul de sarcini :
Culoare : Ca Imagine Arată
Lungime furtun : 5 M
Aplicatii : Flori, Plante, Bonsai Și Ghivece cu fructe, Pentru Familie, Case, Hoteluri, Cluburi, Birouri Și Alte Plante De Inteligent Grijă.
Pentru 5 M : 1 x 5 M Furtun( diametru exterior : 7 mm,diametru interior : 4mm)
1x Robinet Conector Accesorii
1x Robinet
9x Tee Joint
10x Reglabil Dripper
10x Fix Stem 1 Set Sistem de Udare Kit 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.

Către proprietăți

Tip:
Udare Kituri
Numărul De Model:
Udare Kituri
Nume De Brand:
ROBESBON
Material:
Plastic

Produse din categorie