.

.

Cinci cărți Deschizator de - aproape-up etapă card truc de magie produs / transport gratuit / en-gros

Cinci cărți Deschizator de - aproape-up etapă card truc de magie produs / transport gratuit / en-gros

RON 68.64

Disponibilitate
El producto está disponible


Detalii Produs
Introducere - De La Bill Abbott
"Când eram în liceu am făcut o mulțime de spectacole în weekend-uri și cele mai multe dintre aceste spectacole au fost audiențe mixte de copii, adulți, adolescenți și vârstnici. Am nevoie de un deschizator de a atrage atenția tuturor, țineți-le cu atenție și păstrați-le atenția. Problema cu standard de șase sau cinci cărți repet este că există o lipsă de orice concluzie sau la final de efect. Am vrut să aibă un veritabil deschizator de ochi care a luat publicul prin surprindere. Asta e atunci când am început să lucrez pe Cinci Card de Deschidere."
Deschidere
"De "deschizator" de orice act este o alegere grea pentru orice interpret. Cum faci rost de atenția tuturor și de a organiza atentia lor precum și uimească și să le distra în același timp. Aceasta este soluția mea la această întrebare eternă. Cele Cinci cărți Deschizator devine atenția publicului. Cele Cinci Card Deschidere deține atenția lor. Cele Cinci Card Deschidere uimeste. Cele Cinci Card Deschidere distrează. În plus față de toate aceste Cinci Card de Deschidere va lucra pentru orice public."
Ceea ce este de Cinci cărți Deschizator
"Cele Cinci cărți Deschizator de a se rădăcini în sistemul clasic de cinci/șase card repet dar e similar doar în metoda (ușor). Cele Cinci cărți Opener este un complet nouă abordare cu trei secvențe care construiesc cu un definitivă punctul culminant, care este o mare surpriză. A fost o "vorbesc" deschizator pentru ultimii 20 de ani și l folosi la toate spectacolele de magie. Corporative, spectacole, spectacole de familie, colegiul spectacole, etc. Cele Cinci Card de Deschidere poate fi un nou mod de a face spectacol distractiv!"
"Adevăratul" Secret
"Adevăratul secret din spatele Five Card Deschidere este că acesta este un răspuns public 'balsam'. Am avut corporative publicul (aproape adormit după o lungă perioadă de banchet și două ore de premii și discursuri înainte de show-ul meu) în sus și afară din locurile lor de la începutul show-ul meu, folosind Cele Cinci Card de Deschidere. Aceasta stabilește tonul pentru modul în care publicul răspunde la finalul fiecărui efect/rutină pentru că, de asemenea, acționează ca un apel înapoi. Există o verbale de declanșare că publicul răspunde de fiecare dată când spui in timpul spectacolului, și ei vor reacționa cu toate acestea te așteaptă/să le direcționeze spre. Cele Cinci cărți Deschizator face declanșând aplauze de-a lungul spectacolului, în toate locurile potrivite ușor, natural și mai presus de toate distracție. De exemplu, puteți avea publicul a strigat sloganul, efectua un ovații în picioare, o anumită școală de majorete, un nume de companie, etc."
Simplu De Făcut Și Devine Reacții
"Știu că în efectuarea de acest lucru pe partea de sus a show-ului, eu nu va avea nici un mediocru reacții de efecte pentru că sunt oferindu-le o priză pentru a răspunde într-un mod mare. Și o vor face. Chiar și cele mai ros altele. Pentru interpret de lucru te-ar putea "cădea", asta în emisiunea de a doua zi. E mare și vizuale și ocupă foarte puțin loc pentru o rutină care joacă la astfel de mulțimi mari. Nu există unghiul de restricții. Nici speciale de iluminare sau de intermediere considerente. Munca la distanță de mese și din buzunare, de a face o conexiune instantanee cu publicul. Și cea mai bună parte este că este atât de ușor de a face.

Către proprietăți

Material:
Hârtie
Gen:
Unisex
Intervalul De Vârstă:
8-11 Ani,12-15 Ani,Adulti
Caracteristici:
Magicieni,Strada,Profesional,Scena,Ușor De A Face
Nume De Brand:
Hexaedre Magic
Tip:
card
Performanța Forma:
Magia De Scenă
Este Instrucțiuni Inclus:
Da
Avertizare:
inclusiv gimmick și instruire on-line
Dimensiune:
One Size
Numărul De Model:
Cinci Cărți Deschizator

Produse din categorie