.

.

rața-iepure de mătase, eșarfe magic, close-up,iluzii, magie mătase,Accesorii

rața-iepure de mătase, eșarfe magic, close-up,iluzii, magie mătase,Accesorii

RON 20.00 RON 23.56

Disponibilitate
El producto está disponible


Rața-iepure de mătase
Magicianul adie ușor de mătase, uimitor, rață pe mătase este schimbat la iepure.
Dimensiune : aproximativ 50*50cm
Vă rugăm să citiți, mai Jos, este important :
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. (Cele mai multe elemente sunt transport gratuit, nu este nevoie să plătească pentru taxa de transport maritim în acest fel). Vom trimite articole în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Plata :
Acceptam orice plată pe care doriți, puteți să ne contactați în primul rând, atunci când doriți să utilizați alte plăți.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
1. Va vom returna dacă se întoarcă la elementele în termen de 3 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv, fără nici un prejudiciu sau pierdut. Și cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
2. Toate gimmick trimite vor fi inspectate de către noi înșine, unul câte unul, așa că, dacă orice problemă, vă rugăm să ne furnizați orice dovezi (foto sau video), după ce ne-am examina, va trimite un nou truc pentru tine. (cel mai mult timp, nu este gimmick problema, e cumpărătorul nu știu cum să-l joace)
Feedback-Ul Și Litigii :
1. Elementele pe care le-a primit cu orice probleme, vă rugăm să ne contactați în primul rând, va slove pentru tine, nu se deschide dispute.
2. Ta sinceră și directă feedback-ul și evaluări sunt foarte importante pentru noi! Aceasta arată cât de sincer și de ajutor suntem, și-l ajută să se stabilească noastre la rang de aici, de la Alibaba.
3. Am nevoie de plângeri și dispute foarte în serios, și vom lua fiecare acțiune în termen de motiv pentru a rezolva reclamația dumneavoastră înainte de a posta feedback-ul dumneavoastră.

Către proprietăți

Tip:
Eșarfe
Intervalul De Vârstă:
Adulti
Gen:
Unisex
Caracteristici:
Ușor De A Face,Incepator,Profesionist,Magicieni,Strada,Etapa
Material:
Bumbac
Dimensiune:
One Size
Performanța Forma:
Magia De Scenă
Locul de Origine:
Shanghai, China (Continentală)

Produse din categorie