.

.

10buc/lot CCTV Conectorului BNC la RCA Mascul Jack Adaptor Video/BNC Conector RCA livrare Gratuita

10buc/lot CCTV Conectorului BNC la RCA Mascul Jack Adaptor Video/BNC Conector RCA livrare Gratuita

RON 15.00 RON 18.36

Disponibilitate
El producto está disponible

Transport gratuit 10buc CCTV Conectorul BNC la RCA Mascul Jack Adaptor Video/BNC Conector RCA Caietul de sarcini : BNC Adaptor cu argintiu culoare și durabil semi-cupru făcut. BNC la RCA de sex Masculin caracteristicile Adaptor BNC jack si RCA plug de sex masculin. Se poate converti BNC plug de sex masculin la RCA feminin jack * Noi și produs de înaltă calitate * Mare pentru distanțe scurte conexiune * pur și Simplu și aspect Profesional pentru cablare * mai Ușor pentru camera CCTV instalare Pachet : 10buc /Lot BNC la RCA Conector de sex Masculin
Comenzile procesate în timp util după ce plata este verificată prin Aliexpress.
Dacă adresa dvs. este definită ca zonă de la distanță prin Fedex /DHL/TNT/EMS, va trebui să plătească suplimentar $30 la distanță taxa de transport .Sau vă rugăm să ne dea un nou o adresă care nu este de la distanță.Zonă de la distanță a verifica, prin intermediul link-ul :
Transportul din China s-ar putea veni cu suplimentare de COD taxe, TVA, Taxele de Brokeraj, Datorie, sau Taxe Vamale și Impozite.ZOSI nu este responsabil pentru aceste taxe. Dacă ai nevoie de noi declare o valoare scăzută la pachet, vă rog remarcă în ordine. În mod implicit,declarăm 30-90 ca preț factură .
Pls verifica adresa și numărul de contact este corect,mai ales verificați codul poștal și orașul este informarea corectă ,în caz contrar coletul nu va fi nava .
Un an de garanție pentru toate produsele, orice unitate care dovedește defecte în perioada de garanție perioada de valabilitate va fi reparat fără costuri pentru piese sau înlocuit.
Utilizatorul final este responsabil pentru toate taxele de transport .Garanția nu acoperă nici întâmplătoare, accidentale sau daune indirecte, decurgand din utilizarea.
Element ar putea fi returnate pentru rambursare sau înlocuire în termen de 30 de zile de la data la care ați primi-o.Revenit marfa trebuie să fie neutilizate, in ambalajul original si include toate accesoriile. Costurile de transport nu sunt rambursabile.
Înainte de a reveni,un Retur Marfa Autorizația (RMA) trebuie să fie obținute prin contactarea la vânzător. Orice produse returnate la vanzator, fara RMA va fi invalid.
Apreciem afacerea dvs. foarte mult. Dacă sunteți satisfiated cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback Pozitiv si rating de 5 Stele . Recunoașterea ta ne va face mai încrezători pentru a dezvolta afacerea noastră și să vă servească mai bine.
Dacă nu sunteți mulțumit cu orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, comunicarea este mult mai eficient decât deschiderea unui litigiu.Serviciul nostru pentru clienți și suport tehnic vor face tot posibilul să vă oferim o soluție adecvată.
ZOSI Technology Co., Ltd. este o mare cuprinzătoare producător și furnizor direct de produse de securitate. Peste o sută de milioane de clienți din 100 de țări de pe șase continente și-au consolidat pace a mintii cu ZOSI produse.
Noastre de stat-of-the-art facilități de producție au obținut certificatele de 3 C, CE, Ro HS, FCC, UL și ISO 9001. Toate ZOSI produsele sunt susținută de angajamentul nostru de Viață de Sprijin.
Crearea de soluții superioare, protejându-ceea ce este important și maximizarea valorii sunt ZOSI urmărire.

Către proprietăți

Tip De Element:
Video Converter
Nume De Brand:
zosi
Numărul De Model:
SP-DC-BF-RM
Cerere:
Audio & Video
Locul de Origine:
China (Continentală)
is_customized:
Yes

Produse din categorie