.

.

Pentru Motorola Moto Z2 Juca XT1710 Bara de Lux Metal Bara de protecție din Aluminiu Cadru Caz Acoperire pentru Motorola Moto Z2 Juca XT1710 Acoperi

Pentru Motorola Moto Z2 Juca XT1710 Bara de Lux Metal Bara de protecție din Aluminiu Cadru Caz Acoperire pentru Motorola Moto Z2 Juca XT1710 Acoperi

RON 46.36

Disponibilitate
El producto está disponible


De lux Metal Bara pentru Moto Z2 Juca Cadru din Aluminiu Caz Acoperire pentru Motorola Moto Z2 Juca 5.5" XT1710 Coajă de Telefon Capacul de Protecție Caz de Transport maritim
Nume produs : Metal bara de protecție caz pentru Motorola Moto Z2 Juca
Material : Aluminiu
Culoare : Argintiu, negru, verde, skyblue, Roșu, rose de aur, aur Sampanie(ca imagine)
Model : Pentru Moto Z2 Juca XT1710
Pachetul Inclus :
# 1 x Metal Bara de protecție din Aluminiu( Inclusiv 1buc surubelnita si suruburi)
De Ce Să Ne Alegeți Pe Noi
1. Noi îți putem promite că produsele pe care le trimite va fi de a-1 calitate.
2. Cooperare cu fabrica, cost mai Mare performanță.
3. Putem să ne asigurăm că aceste bunuri vor evita deteriorarea în timpul tranzitului.
4. Mai repede viteza de livrare, astfel încât veți primi marfa mai repede.
1.Despre Plată
Noi sprijinim următoarele metode de plată :
2.Despre Transport
A. Transportul Si Predarea
Vom lua canale diferite în funcție de caracteristicile mărfurilor de transport . Se poate ajunge la mai mult de 200 de țări și regiuni. Vă promit că toate comenzile vor fi emise în termen de patru zile. Pentru că de canale diferite, pentru a urmări informații de afișare de timp va fi diferită, colete poștale, de obicei 1-4 zile au arătat că curierat international de obicei 1-2 zile, dacă vă confruntați cu congestie, timp de urmărire afișajul de informații va fi extins.
A. Despre Vamale Și Tarifare
Colet poștal, în general, nu produce tarifelor, dar diferite țări, reglementările vamale, vămuirea timp va fi diferit, vă rugăm să în timp util de informații de urmărire, contactați oficiul poștal local, dacă este necesar.
Curierat International produce, de obicei, tarife, vă rugăm să înțelegeți obiceiurile locale standarde fiscale, astfel încât să se evite probleme vamale cauza ca produsul să se întoarcă sau să distrugă, dacă este necesar, va rugam sa consultati local vamale clearance-ul companiei sau de a transporta informații locale de vămuire. În cele din urmă, vă doresc un fericit cumpărături, vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră.
3.Restituire & Politica
Pentru că este un transport internațional, costul și timpul de cost este relativ mare, așa că am acordă o mare importanță pentru calitatea produsului. vom verifica strict, dacă Doar în cazul în care a primit un produs deteriorat, vă Rugăm să ne contactați. În scopul de a interesele dumneavoastră,asigurați-vă că pentru a verifica pachetul inainte de a semna si trimite-ne poze. vom efectua un audit în conformitate cu circumstanțele specifice de produse pentru a vă ajuta să rezolve această problemă, veți avea posibilitatea de a se bucura de mai multe reduceri.
Dacă doriți pentru a face schimb sau de a returna produsul, Iar produsul nu are nici un prejudiciu, trebuie doar să plătească la livrare retur, va vom trimite un produs nou, după ce vom primi produsul.
Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și înțelegere.
4.Feedback-ul
Dacă te simți mulțumit, vă rugăm să ne dea un rating de 5 stele, va fi cea mai mare încurajare pentru noi și pentru tine de a crea un serviciu mai bun.Fiecare efort doar pentru a vă oferi o simt mai bine, însoțită de o sinceră.Vă mulțumesc foarte mult!

Către proprietăți

Material:
Aluminiu
Pachet:
Caz & Curea
Tip:
bara
Nume De Brand:
mksup
Compatibil Marca:
Motorola
design:
Metalic,Lucios
Dimensiune:
5.5
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
No
Funcția:
Murdăria rezistentă la
Caracteristici:
Lumina de mare Lux de metal aluminiu bara
Tip:
Metal bara de protecție caz acoperire cu șuruburi
Stil:
De lux metal cadru de aluminiu proteja acoperi caz
culoare:
Argintiu, negru, verde, skyblue, roșu, rose de aur, aur sampanie
SE POTRIVESC PENTRU:
Pentru Motorola Moto Z2 Juca XT1710 5.5

Produse din categorie