.

.

2 buc/lot XGE Nou Difuzor Ureche căști de Înlocuire pentru Philips Xenium W3568 S398 de Înaltă Calitate

2 buc/lot XGE Nou Difuzor Ureche căști de Înlocuire pentru Philips Xenium W3568 S398 de Înaltă Calitate

RON 15.96

Disponibilitate
El producto está disponible


Memento :
1. Informații despre produs provine de la internet, dar pozele noastre sunt reale, ne va livra comanda dumneavoastră același ca imaginea noastră,așa că vă rugăm să ne comparăm poze cu produsul dorit. În scopul de a evita probleme, Cum se întoarcă costurile poștale pentru o cumpărare incorecte sunt pe cheltuiala cumpărătorului.
2. Comanda va fi livrat în 2-5 zile lucrătoare . [Cu excepția cazurilor când produsul este în stoc. Sau suntem în timp de sărbătoare public intern]
3. Dacă aveți alte cerințe. Pls lasa masaj la noi sub comanda dumneavoastră. Vom verifica și răspunde cât mai curând posibil.
4. Transportul va fi amenajat în curând după ce primim plata. De obicei, va dura 15~60 de zile lucrătoare pentru a ajunge, deci pls așteaptă-l cu răbdare.
5. Pachetul va veni cu Informații de Urmărire(China Post Obișnuit Pachet Mic Plus). Dacă Cumpărătorul NU acceptă pls nu plasa comanda.
6. Dacă aveți orice probleme după ce elementul a primit, sunteți bineveniți să ne contactați pentru soluții. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva și de a face clienții noștri mulțumiți.
7. Vom lua următoarele metode de ambalare :

Către proprietăți

Nume De Brand:
XGE
design:
Bar
Numărul De Model:
pentru Philips Xenium W3568 S398
Compatibil Marca:
Philips

Produse din categorie