.

.

Gol de Aur Lotiune Crema Airless Cosmetice, Sticle,Pompe fără aer Cosmetice Container ,BB Cream Recipient din Plastic Cu Pompa Airless

Gol de Aur Lotiune Crema Airless Cosmetice, Sticle,Pompe fără aer Cosmetice Container ,BB Cream Recipient din Plastic Cu Pompa Airless

RON 186.00 RON 196.00

Disponibilitate
El producto está disponible


Gol de Aur Lotiune Crema Airless Cosmetice, Sticle,Pompe fără aer Cosmetice Container ,BB Cream Recipient din Plastic Cu Pompa Airless
Capacitate : 15 ML, 30 ML,50 ML
Material : CA+UV
15 ML Dimensiune : 34 MM ( Diametru ) X 93 MM ( Înălțime )
30 ML Dimensiune : 34 MM ( Diametru ) X 112 MM ( H )
50 ML Dimensiune : 34 MM ( Diametru ) X 143 MM ( Înălțime )
Culoare : Aur / Argintiu
Transport
* General, Ne va livra comanda în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea compensate de plată, de livrare s-ar întâmpla ca noastre de depozitare schimba in fiecare moment, dacă aveți nevoie de ea urgent, va rugam sa ne contactati inainte pentru a verifica stocul.
* Când comanda dvs. în termen de 2kg, vom prin China Post Air Mail pentru a trimite comanda cu transport gratuit; când comanda depășește 2 kg, se poate selecta nava de alte expres internațional sau subpachet, veți găsi o foarte mare reducere din prețul de livrare, ca urmare, este într-adevăr foarte low-cost pentru tine!
* Transport va fi închis la sfârșit de săptămână sau de sărbătorile importante.
* Nu confirma Adresa și Numărul de Telefon pe care îl lași la noi. Numărul de telefon este foarte important pentru oficiul poștal putea lua legătura cu tine în timp.
* Clienții sunt responsabil pentru orice taxe vamale, taxele de import, impozite și taxe. De obicei,Vom scrie o valoare mai mică și marca "cadou" sau "de probă" pentru a vă ajuta, pentru a evita impozitul sau mai puțin impozitul.Dacă aveți nevoie de întreaga valoare pe avizul de expediție sau factură,vă rugăm să ne anunțați atunci când plasați comanda
Feedback-ul
* Noi prețuim fiecare feedback-ul lasa de către clienții noștri; Dacă există probleme, vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai repede. Sperăm că vă place produsele noastre și se bucură de cumpărături și, sperăm, de asemenea, ne puteti da un feedback pozitiv si 5 stele satisfacție. Multumesc!!!
Servicii
* Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Noi sprijinim cantitatea mare de comenzi și OEM de servicii, dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați direct, vă vom oferi cu cel mai bun preț și servicii excelente.
* Dacă doriți să se întoarcă la elementele vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile de la primire. Produsele returnate trebuie să fie vii cu piese de schimb originale și accesorii. Rambursare va fi emisă odată ce am primit produsele returnate, clienții sunt responsabili pentru toate taxele de returnare.
* Dacă aveți orice întrebări cu privire la magazinul nostru sau elemente, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, ne va răspunde la tine în termen de 24 de ore de la primirea e-mail.
Mulțumesc că ai venit, bine ai venit din nou!

Către proprietăți

Caietul de sarcini:
15ml, 30ml, 50ml
culoare:
Sticla De Aur, Argint Sticla
Tip De Element:
Sticle Returnabile
Dimensiune:
15ML 30ML 50ML
Numărul De Model:
Gol Airless Sticle
Tip De Element:
reîncărcabile sticla
Uz Industrial:
ÎNGRIJIRE PERSONALĂ
sealling tip:
Pompa Pulverizator ( Crema Pompa , Lotiune Pompa )
culoare:
Aur
Locul De Origine:
Zhejiang,NC
Plastic Tip:
AS
Capacitate:
15G , 30G ,50G
Is_Customized:
Yes
Utilizare:
crema de îngrijire a pielii sticla de lotiune ,crema,ser
Tipul Pompei:
airless crema pompa

Produse din categorie