.

.

1BUC 652540 3.7 V 800mah Baterie Litiu-polimer Cu Bord de Protecție Pentru MP3 MP4 MP5 GPS Sticlă Produse Digitale

1BUC 652540 3.7 V 800mah Baterie Litiu-polimer Cu Bord de Protecție Pentru MP3 MP4 MP5 GPS Sticlă Produse Digitale

RON 19.00 RON 27.52

Disponibilitate
El producto está disponible


Buna ziua, suntem toate bateriile au o dimensiune personalizată,
dacă aveți nevoie pentru a personaliza dimensiunea bateriei,
contactati-ne, putem personaliza în funcție de cerințele dumneavoastră.multumesc
Caietul de sarcini :
Nr.
Descriere
Caietul de sarcini
Remarca
1
Model De Baterie
652540
Personalizate
2
Capacitatea Minimă
800 MAH
0,2 C
3
Capacitatea Nominală
800 MAH
0,2 C
4
Tensiune Nominală
3.7 v
5
Supra-taxa potect tensiune
4.281.0.v
6
Pe de descărcare de gestiune a proteja tensiune
4.281.0.v
7
Temperatura de depozitare
-535c
un an
8
Max continua curent de descărcare de gestiune
1.0 C
9
Max curent de încărcare
1.0 C
Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc.
Acest produs este în principal aplicabilă mobile de alimentare de urgență, MP3, boxe mobile, microfoane, Navigator (GPS), telefoane mobile, jucării și alte dispozitive electronice.
Protecția bord a parametrilor
De lucru curent : 1.5 a
De limitare a curentului de protecție : 2~3 A
Peste limita de taxare : 4.2+/-0.05 V
Pe de descărcare de gestiune limita de presiune : 2.9+/-0.10 V
* capacitatea efectivă de placă de protecție este puțin mai mică decât capacitatea nominală a electrice de bază datorită peste de descărcare de gestiune de protecție placă.
Păstra în depozit
În scopul de a asigura baterie pentru a menține nivelul capacității, propus a bateriei și bateria -20~35 ° C de Depozitare, umiditate scăzută, fără gaze corozive condiții de Baterie pentru a evita înaltă temperatură sau umiditate ridicată depozitare, în caz contrar aceasta va duce la scurgeri ale bateriei, rugina, și capacitatea scăzută. Depozitarea pe termen lung va duce probabil la o reducere a capacității bateriei și bateria, și nevoia de 1-3 Un ciclu de încărcare / Descărcare pentru a obține maxim de descărcare de gestiune de capacitate. Bateria trebuie să fie încărcată și descărcată o dată la trei luni.
Avertisment : taxare Inversă nu este permis, acumulatorul trebuie să fie conectat în conformitate cu polaritatea corect, și nu poate fi inversat. Scurt-circuit nu este permisă, în caz contrar aceasta va duce la deteriorarea permanentă. Acumulatorul nu poate fi folosit în condiții-limită, cum ar fi : temperatura limită, deep cycle, extreme de încărcare de peste si peste de descărcare de gestiune. Depozitați bateria într-un loc răcoros, uscat. Dacă un număr mare de baterii sunt stocate sau transportate, bateria trebuie să fie pus în primul loc. Nu direct la baterie lipire. Dacă bateria apare zgomot, temperatură ridicată, de scurgere și alte situații anormale, vă rugăm să încetați imediat utilizarea. Nu pune în foc sau încercați să dezasamblați bateria. Bateria se poate arde sau de a produce substanțe nocive. Nu este permis să folosiți baterii vechi sau de a folosi jumătate din bateria cu o baterie nouă, în caz contrar acesta va fi o descărcare de gestiune. Carcasă exterioară și manta exterioară tub pentru a scoate bateria. Bateria nu este permis să fie pus în apă.
Probleme au nevoie de atenție Bateria trebuie să fie încărcată complet înainte de utilizare. Metoda de încărcare în conformitate cu specificațiile tehnice ale noastre. Taxa corespunzătoare folosind încărcătorul.

Către proprietăți

Nume De Brand:
Litru de energie a bateriei
Pachet:
Da
Capacitatea Bateriei:
800mAh
Compatibil Marca:
Lenovo
Numărul De Model:
652540
Servicii:
Magazin de garanție
Baterie Proprietăți:
de non-originale
Tip:
Li-polimer

Produse din categorie