.

.

5Pcs Camera Metal Flash Hot Shoe Mount Adaptor de la 1/4 Filet pentru Trepied Mount pentru Lumina de Studio Stand Trepied

5Pcs Camera Metal Flash Hot Shoe Mount Adaptor de la 1/4 Filet pentru Trepied Mount pentru Lumina de Studio Stand Trepied

RON 20.00 RON 30.60

Disponibilitate
El producto está disponible


Camera Metal Flash Hot Shoe Mount Adaptor de la 1/4" Filet pentru Trepied Mount pentru Lumina de Studio Stand Trepied
Descriere produs * Material : metal
* Hot shoe mai suport flash.
* 1/4" alama piulița în jos, potrivit pentru standuri de lumină sau flash titularii cu 1/4" cap de șurub.
* Proiectat cu picioare reci, suport standard hot shoe.
Conținutul Pachetului
hot shoe suma adaptor
Fotografiile Produsului
De Transport Maritim Internațional
Am în mod normal va procesa comanda dvs. în termen de 24-72 de ore , dar nu putem garanta timpul de livrare din cauza personalizate diferite legi și internaționale, traficul de mail. Vă rugăm să permiteți aproape 4 săptămâni de transport maritim zile internaționale pentru e-mail. Și dacă ai nevoie rapid de transport maritim , vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a obține ajutor . Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru.
Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.
De ce am alege Ali Express Standard de Transport maritim?
Garanție Și Returnare
1.Noi oferim 1 AN Garantie. Cumpara cu incredere!
2.Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit.
3.Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare. Numele tău , numărul licitație , și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail. Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare.
4.Dacă elementul este găsit fără defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cheltuiala cumpărătorului.Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport. Cumpărătorul este responsabil pentru suplimentare costurile de transport pentru elemente care sunt returnate refuzat și/sau nu pot fi livrate. Nu acceptăm orice se întoarce fără un număr de autorizare pe cutie sau etichetă este returnat în. Tip Nota
1.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
2.Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul de sus , nu le confunda pentru taxe de transport suplimentare
3.Nu lăsați feedback-ul Negativ, fără a ne cere ajutorul. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice problemă.Ne străduim să răspundem la toate mesajele cât mai repede posibil.

Către proprietăți

culoare:
5 buc, 2 buc, 20 buc, 10 buc
Pachet:
Da
Nume De Brand:
doar.acum
Numărul De Model:
XRS-LS-16

Produse din categorie