.

.

EE suport 5Pcs ATM ATINGEȚI Adăugați Un Circuit de ATM-uri Low Profile Lama Stil clemă 15A XY01

EE suport 5Pcs ATM ATINGEȚI Adăugați Un Circuit de ATM-uri Low Profile Lama Stil clemă 15A XY01

RON 23.00 RON 45.96

Disponibilitate
El producto está disponible


Descriere :
De Brand Nou și de Înaltă Calitate
Adăugați-un circuit low profile mini stil lama clemă
Negru fuse plug cu firul de plumb. Negru cu fir rosu
Siguranțe De La Robinet
Cele mai bune utilizări pentru rapid și instalare rapidă
Mini avea aparate(ACN)
15 A SIGURANȚĂ
Pachetul Include :
5 X Adăuga Un Circuit De Siguranță
Note importante Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile după licitație se termină.
Comenzile Internaționale
Vă rugăm să includeți următoarele Informații cu plată Numele Tău Complet Dvs. Complet și corect Adresa, Numărul de Telefon (Post office necesită clientului numărul de telefon Internaționale pentru livrare)
Despre Transport și de Rambursare Comenzi va livra în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata a fost verificată. Comenzile din zilele de sâmbătă, duminică sau de sărbători vor procesa în următoarea zi lucrătoare, și va fi nava în termen de 24 de ore. Vă rugăm să permiteți 10-30 zile pentru livrări internaționale. Unele transporturile ar putea dura mai mult supuse la autoritățile vamale locale. Pentru a dezertat elemente, costurile de returnare și înlocuire ulterioare costul de expediere vor fi suportate de către vânzător. Cumpărătorul trebuie să ne contactați cu numărul de articol, cumpărătorul ID-ul și defect descriere în termen de 7 zile de la data a sosit pachetul. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Nici o Cerere va fi acceptată după 7 zile! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Combine Shipping discount oferit. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru combine shipping discount. Pentru a beneficia de reducere, unul plin de plată trebuie să fie făcut pentru elemente combinate.
Despre Feedback-Ul
Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu fi grăbit să plece negativ/neutru feedback-ul. Facem tot posibilul să asigurați-vă că FIECARE CLIENT 100% MULȚUMIT și de a rezolva orice problemă pentru tine și întotdeauna lăsați feedback-ul pozitiv pentru toți clienții noștri. Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR.

Către proprietăți

An:
2016
Nume De Brand:
EE suport
Numele Modelului:
CXFUASE21
Articol Greutate:
0.05kg

Produse din categorie