.

.

Transport gratuit pororo 4 culori populare o mărime se potrivește tuturor organic de bambus bumbac baby scutec montat,bumbac natural scutec scutece

Transport gratuit pororo 4 culori populare o mărime se potrivește tuturor organic de bambus bumbac baby scutec montat,bumbac natural scutec scutece

RON 31.16

Disponibilitate
El producto está disponible


Transport gratuit pororo 4 culori populare o mărime se potrivește tuturor organic de bambus
copil din bumbac scutec montat,bumbac natural scutec scutece
ATTN : dacă ordinul 10-1000pcs, pls contactati-ne pentru pret en-gros. dacă nu există nici o problemă după primirea mărfurilor, pls contact cu noi înainte de a părăsi feedback-ul rău.multumesc : )
Culori : avem 4colours în stoc, puteți alege orice culoare care iti place. lasă-mi un mesaj despre culoarea Număr. Sau va vom trimite mix de culori la întâmplare. Multumesc.
Scutec Material :
- Strat exterior : Exterior/Strat de Acoperire este realizat din polar fleece.
- Strat interior : certificat oeko bambus bumbac introduce
- Introduce : 2 buc certificat oeko bambus bumbac introduce
Check out toate culorile reci - și alege dumneavoastră preferat
pls informează noi modelul după plasarea comenzii, sau va vom trimite modelul la întâmplare!
Detalii articol :
Buzunar Scutec de Îngrijire și Spălare sfaturi
După îndepărtarea scutec murdar de la copilul tau, se agită solide în toaletă. Piele de căprioară sau cârpă micro fleece recipientul sunt foarte bune pentru a elibera ceva destul de solid. Scoateți introduce și apoi se clătește solide rămase pe scutec cu scutece pulverizator. Magazin scutece murdare într-un loc uscat găleată.
Pe washday rula scutece printr-o clătire rece pentru a elimina orice solide care pot rămâne pe scutec și să clătiți cel mai de urină. Apoi se spală pe fierbinte sau calduta cu 1/4 din cantitatea normală de detergent (puteți folosi mai puțin sau mai mult în funcție de mărimea încărcăturii și apă) verifica Apoi se clătește cu apă caldă se spală și dacă există bule de aer pe partea de sus a apei, da un alt clătiți. Verificați ultima clătire pentru bule și dacă încă vedea bule, ține de clătire până când nu există bule de aer în apă. Dacă trebuie să clătiți mai mult decât o dată, utilizați mai puțin detergent data viitoare când te speli scutece. Acest lucru este tot ce este necesar pentru o curățare temeinică.
Tambur-le să se usuce la Cald sau mediu, informații noi spune că este, de fapt bun pentru PUL de a fi uscate la cald. PUL a fost inventat pentru industria medicală și este menit să dețină până la temperaturi foarte înalte procesului de sterilizare utilizate în industria medicală. Cu toate acestea, nu rupe în jos elastic mai repede și va provoca bambus velur pentru a nu sta la fel de moale pentru mai mult timp. Deci, este o idee bună să se usuce scutecele pe termen Mediu sau chiar linia uscați-le și dacă nu observați scurgeri arunca-le într-un uscător Fierbinte pentru un ciclu.
Odata uscat să scutecele se răcească înainte de a le umple. Dacă lucrurile scutece în timp ce ei sunt încă cald poate provoca elastic pentru a rupe. Când scutecele sunt chestii misto scutec din nou, deci este gata pentru următoarea utilizare!
Lucruri să NU facă la SCUTECE :
Nu folosiți un detergent care a construit în balsamuri de rufe, înălbitori Optici, Parfum sau enzime. Toate aceste aditivi pot strat scutece și că put, de respingere și erupții cutanate scutec.
Nu folosesc nici un înălbitor de produse sau Bac afară, bleach este un produs chimic puternic și va rupe în jos fibrele din scutece. Pentru a elimina petele, stea sau pune scutecele la soare, face minuni!
Nu folosi balsam de rufe. Acesta va acoperi scutece făcându-le rezistenta la apa si va provoca scurgeri! Să fie conștienți că, dacă utilizați un uscător de foi în uscător pentru alte servicii de spălătorie acest lucru poate acoperi și un uscător de transfer de la scutece.

Către proprietăți

Tip De Element:
Scutece
Gen:
Unisex
Intervalul De Vârstă:
0-3 luni,19-24 luni,10-12 luni,4-6 luni 7-9 luni,13-18 luni
Clasificarea:
Scutec
Material:
Bumbac Organic
Cantitatea:
1
Nume De Brand:
Pororo
Potrivit greutate:
3-15 kg
Numărul De Model:
Altele
Articol:
organic de bambus bumbac scutec montat cu booster
Material exterior:
bambus de catifea
Material Interior:
organic de bambus bumbac
Introduce Material:
2layers bambus bumbac+1layer microfibra în mijlocul
introduceți dimensiunea:
10.5 cm*31cm
cum să utilizați:
utilizați scutece cu capac scutec
Caracteristică:
nu rezistent la apa
Certificat:
certificat oeko
En-gros:
Acceptabil
client eticheta:
poate fi cusut

Produse din categorie