.

.

2 BUC de Bagaje Valiza de Înlocuire Inline Skate Roți cu axe

2 BUC de Bagaje Valiza de Înlocuire Inline Skate Roți cu axe

RON 72.00

Disponibilitate
El producto está disponible


2 BUC de Bagaje Valiza de Înlocuire Inline Skate Roți cu axe
A SE VEDEA CUM PENTRU A MĂSURA
Cu roți de cauciuc partea de grosime+ axe 3mm=Total PARTEA GROSIME
Plata : acceptam plata prin Card de Credit, Transfer Bancar și alte Plăți care Aliexpress sprijin. Plata trebuie să fie primite în termen de 19 zile de inchidere a licitatiei va Rog lista de cereri speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) atunci când face plata, sau trimite un mesaj la noi.
S hipping&predarea :
Am expediat în întreaga Lume, cu Excepția APO/FPO Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare. Timp de livrare : SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la ne trimite, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului! Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida
Important taxe : taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitatea Aveți nevoie pentru a verifica acest lucru cu birou vamal pentru a afla ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara Înainte de semnarea pachetului, vă rugăm să verificați pentru a vă asigura că produsul nu este deteriorat în timpul transportului și dacă produsul este în ea. Dacă nu, vă rugăm să refuze să-l semneze. Vă vor fi luate în considerare la primirea produsului potrivit, atâta timp cât ai semnat coletul
Restituire &Return :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine. aveți la dispoziție 14 zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Vă rugăm să ne contactați în 14 zile. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 14 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire . sper că puteți înțelege. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motivul pentru retur, și ID-ul. Va vom returna la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse. De asemenea, puteți alege pentru a avea un înlocuitor.
Feedback-ul :
Dacă aveți unele probleme cu culoarea, dimensiunea, calitatea sau alte probleme, vă rugăm să ne contactați în mod liber înainte de a ne da un neutru/negativ feedback-ul. Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV cât mai curând Aliexpress ne permit să lăsați feedback-ul. Noi călduros ca să-ți dau satisface soluție. Dacă vă place articolul nostru, călduros așteptat cinci stele feedback-ul. Vom lucra din greu pentru a oferi o satisfac serviciul. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, vă mulțumesc foarte mult!
pls rugăm să contactați cu mine înainte de a pleca feedback-ul negativ dacă nu sunteți satisfăcut cu elementele loc, i se va încerca meu cel mai bun relove problema ta . pentru că suntem profesioniști de producție producătoare de depozitare accesorii accesorii pentru mulți ani, și au mii de geanta accesorii accesorii.

Către proprietăți

Tip:
roata
Numărul De Model:
ws001
Greutate:
250G
Material:
Cauciuc

Produse din categorie