.

.

Rularea borseta Cu Suport Sticla de Apa Negru Sac de Talie Ciclism Pachet de Talie Jogging Sac de Curea pentru Barbati Femei (Incluse Sticla)

Rularea borseta Cu Suport Sticla de Apa Negru Sac de Talie Ciclism Pachet de Talie Jogging Sac de Curea pentru Barbati Femei (Incluse Sticla)

RON 64.00 RON 91.96

Disponibilitate
El producto está disponible


Colț De Maleroads Birou De Companie , Foto Reale
Prieten drag
Daca iti place acest produse, vă Rugăm să adăugați la Lista de dorinte și Adăuga la Coș , Atunci va vom trimite cadou gratuit pentru tine ( Live Strong Bratara " sau " Fluier, fie-sau ) ,sper că va fi fericit
Prieten drag, Ne-am aștepta plin scor feedback-ul. Scopul nostru este satisfactia dumneavoastra. Vom fi foarte fericit să răspundă la orice de întrebarea dumneavoastră și de a rezolva problema cu tine. Sperăm că ne puteți contacta în primul rând dacă ai vreo nemulțumire experiență în achiziție. Vă rugăm să nu lăsați feedback neutru sau negativ sau de a deschide un litigiu înainte de a ne contacta. Noi credem că serviciul nostru vă poate face să vă mulțumiți : ) Plata Escrow de plată și alte plăți oferite de Aliexpress. Dacă aveți orice dificultate în timpul procesului de plată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Ne-ar fi încântat să vă ajute să rezolvați problemele împreună. Timp de transport maritim, din Cauza politicii diferență, uneori, transport întârziere s-ar întâmpla. Sperăm că fiecare client poate să ne contactați înainte de a deschide orice litigiu pe noi, pentru că de întârziere. Retur și Garanție oferim o garanție de 60 de zile. Un articol cu defecte pot fi înlocuite sau rambursate pe parcursul a 14 zile. Dacă nu există nici o problemă atunci când primiți produsul, vă rugăm să încercați să ne contactați înainte de a deschide disputa în sistem. Vă mulțumesc! Impozitul Problemă nu vă Faceți griji cu privire la taxa, de Obicei, vom declara o valoare scăzută pe ambalaj, astfel încât vă rugăm să comandați fără griji. dar toți cumpărătorii ar trebui să observați că noi nu va fi responsabil pentru probleme fiscale. Vă rugăm să ne anunțați dacă aveți orice cerință atunci când plasați comanda. Vă mulțumim pentru înțelegere. Notificare 1. Pentru a evita nu poți ajunge coletul , vă rugăm să completați numele dvs. complet.

Către proprietăți

Dimensiune:
XXXL
Nume De Brand:
Maleroads
Gen:
Bărbați
Material:
Nailon
Cerere Poziția:
Talie
Numărul De Model:
MLS2678

Produse din categorie