.

.

DIY Butonul de Artă de Potrivire de Culoare Mozaic Pegboard Ciuperci de Unghii Puzzle primele Puzzle-uri, Jucării de Învățare Jucarii Educative pentru Copii

DIY Butonul de Artă de Potrivire de Culoare Mozaic Pegboard Ciuperci de Unghii Puzzle primele Puzzle-uri, Jucării de Învățare Jucarii Educative pentru Copii

RON 71.00 RON 100.00

Disponibilitate
El producto está disponible


DIY Butonul de Artă de Potrivire de Culoare Mozaic Pegboard Ciuperci de Unghii Puzzle primele Puzzle-uri, Jucării de Învățare Jucării Educative pentru Copii de Lista Pachet : Include 46 de butoane colorate, 10 imagini diferite, un atelier si o tava de stocare. (Original cutie de ambalare NU include)! Def am niție de brand : UTOMY - AI UN PRIETEN în Jucărie Lume!
Livrare :
1 .Noi, de obicei, alege marfa fără ambalajul original , pls acorde o atenție la ea inainte de a cumpara .Dacă ai nevoie de ambalajul original ,pls plătească pentru taxa suplimentar pentru pachetul .
2 . Să taie în jos prețul , de cele mai multe jucarii din magazinul nostru vor fi ambalate fără export pachetul standard.
3. Comenzile vor fi trimise prin China post airmail Dacă ai nevoie de un element foarte urgent, vă rugăm să ne contactați pentru a exprima de transport maritim. Vom calcula exprima costul de transport maritim pentru tine. Expres transport nevoie de aproximativ 3-7 zile pentru a ajunge.
Pentru că, uneori, aceasta va fi amânată pentru trafic sau de zbor. Vă rugăm să nu deschideți disputa la noi. Ne vom asuma responsabilitatea de a retrimite sau rambursare pentru orice obiect pierdut.
Termeni(foarte important!) :
1. Orice fiscale, taxele vamale impuse de cumpărători țări vor fi suportate de către cumpărători exclusiv.
2. Dacă știți taxe suplimentare va fi taxat atunci când tranzacția costul ajunge la o anumită sumă, puteți să ne contactați în primul rând, atunci putem marca elementele într-o valoare scăzută
Returnare/înlocuire politica :
1. Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil în termen de 2 săptămâni de când primiți elementul.
2. Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare. Numele tău, numărul licitație și motivul pentru returnarea sunt necesare de pe ambalaj. Produsele returnate trebuie să includă toate ambalajele originale.
3. Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție. Produsele returnate vor fi testate și nouă de înlocuire va fi trimis
imediat în cazul în care elementul returnat este găsit defect. Dacă un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci o
suma va fi rambursată. Transport, manipulare și taxele de asigurare sunt non-rambursabile.
4. Produsele returnate fără RMA (Return Material Authorization) numărul va fi refuzat și s-a întors la expeditor.
5. Cumpărătorul este responsabil pentru returnarea poștale.
Feedback-ul :
1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru Afacerea noastră de dezvoltare,Astfel încât vă rugăm să lăsați Feedback-ul de 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă Mulțumesc foarte mult.
2.Nu lăsați Feedback-ul Negativ, fără a ne cere ajutor,vă rugăm să nu ezitați să Contactați cu noi, dacă aveți orice problemă.Feedback-ul este viața noastră,înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ,vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună,Vom răspunde la toate mesajele cât mai repede posibil,vă Mulțumesc anticipat pentru răbdare.
3-Ai dat la vânzător adevărat, feedback-ul bun, este, de asemenea, foarte important pentru tine. Pentru că vânzătorul va fi bazat pe fise de evaluare, pentru a determina dacă ești un bun cumpărător.
B. regds
UTOMY Jucarii

Către proprietăți

Gen:
Unisex
Intervalul De Vârstă:
> 3 ani
Stil:
Desene animate
Avertizare:
nu vin cu ambalajul Original, cutie
Nume De Brand:
SamKaLa
Puzzle Stil:
Puzzle 3D
Numărul De Model:
SK66808
Material:
Plastic
Plastic Tip:
ABS
Stiluri:
butonul de artă
Material:
plastic abs
Pachet:
nu vin cu ambalajul Original, cutie

Produse din categorie