.

.

AC 80-260V 100A Electric Monitorizare Și Comunicare Modul TTL de Putere de Port Contor de Energie Monitor Voltmetru cu CT bobina

AC 80-260V 100A Electric Monitorizare Și Comunicare Modul TTL de Putere de Port Contor de Energie Monitor Voltmetru cu CT bobina

RON 36.00 RON 37.92

Disponibilitate
El producto está disponible


Caietul de sarcini cabluri de acest modul este împărțit în două părți : de tensiune și de curent de test de intrare terminale de cabluri și de serie cabluri de comunicare, așa cum se arată în figură; în funcție de nevoile reale ale clientilor, cu diferite TTL pin bord pentru a realiza comunicarea cu terminale diferite.
D. Interfață De Afișare
Acesta a afișa prin intermediul PC-ului sau a altor terminale(trebuie să program),PC-ul de afișare interfață este prezentată în figura 1, sunt următoarele scurtă descriere a fiecărui parametru de afișare :
1. Afișare Tensiune
Măsura și afișa curent de alimentare frecvența rețelei de tensiune.
2. Afișare curent
Măsura și afișa curentul de sarcină (aparate) de curent. Există instrucțiuni suplimentare se că testul curent valoare este de la început de 10m A , dar acest modul aparține de mare putere echipamente de testare, dacă vă pasă de nivelul actual de testare de precizie, nu este recomandată.
3. Energie de afișare
Măsura și afișa ora curentă cumulativ consumul de energie. Există instrucțiuni suplimentare care unitatea minimă de contorizare a energiei este de 0.001 k Wh,ceea ce înseamnă că începe să se acumuleze din 1 Wh, relativ vorbind, rezoluția este destul de mare, pentru low-power(maxim 100 W)test de sarcină, puteți observa cumulativ proces, mai degrabă intuitiv.
4. Puterea de afișare
Măsura și afișa curentul de sarcină de putere. Există instrucțiuni suplimentare care puterea de valoarea testului este de la începutul 0.001 k W , ceea ce înseamnă că începe să test de 1 W, dar acest modul aparține de mare putere echipamente de testare, dacă aveți cerință de testare în termen de 1 W, nu este recomandată.
G. NOTA
1. Acest modul este potrivit pentru interior, vă rugăm să nu folosiți în aer liber. 2. Sarcina aplicată nu trebuie să depășească puterea nominală. 3. Cabluri comanda nu poate fi greșit. 4. Nu poate fi folosit pentru invertor.
H. parametrii de Specificație
1. Tensiune de lucru : 80 ~ 260 VAC 2. Tensiunea de încercare : 80 ~ 260 VAC 3. Putere nominală : 100 A/22000 W 4. Frecventa de operare : 45-65 Hz 5. Precizia de măsurare : 1.0 clasa
Conținutul Pachetului
100% brand nou de înaltă calitate 1 X AC 100 A energie Electrică monitoriza modul de comunicare metru de putere,putere, energie Ampermetru Volt 1 X CT bobina
Notă : software-ul PC doar Versiunea Chineză. Dacă aveți nevoie de software-ul vă rugăm să deschideți : https : //www.dropbox.com/s/qwhlfwpufh4l654/PZEM-004 Tsoftware.zip?dl=0 nu include cablu usb,dacă aveți nevoie de ea,contactati-ne!


Către proprietăți

De Măsurare Gama De Tensiune:
80v-260v
Clasa De Precizie:
1.0
DIY Consumabile:
Electrice
De Măsurare Gama De Curent:
100A
Nume De Brand:
Mitoot
Numărul De Model:
PZDZ608

Produse din categorie