.

.

De înaltă eficientă aduna praf, formaldehyd filtru hepa purificator de aer FZ-280HFS curat părți pentru purificator de aer parte KC-W280SW/Z280SW

De înaltă eficientă aduna praf, formaldehyd filtru hepa purificator de aer FZ-280HFS curat părți pentru purificator de aer parte KC-W280SW/Z280SW

RON 115.20

Disponibilitate
El producto está disponible


filtru de Înaltă eficiență aduna praf, formaldehyd filtru hepa purificator de aer FZ-280 HFS curat părți pentru purificator de aer parte KC-W280 SW/Z280 SW
numele produsului
filtru purificator de aer piese
filtru
de înaltă eficiență filtru hepa
dimensiune(mm)
400*250*38mm
structura
portabil
material
hepa
livrare
2-7day e
pachet
cutie
1. Scară nanometrică puterea de filtrare este de cinci efect sincretice protecție completă. Acesta poate fi filtru de o varietate de reacții alergice sursă și frecvente patogeni.
2. A adoptat modificarea și aldehidă carbon raport de materiale sintetice, curățarea aldehide efectul este mai durabil.
3. Cu Laser de poziționare injectie cauciuc . Utilizarea de laser de poziționare notă lipici pentru a spori stabilitatea filtrului.
4. Adoptat complex hepa . Adoptat H12 compozit hepa, cantitate mare de praf, durată lungă de viață. 1. Despre transport
-Toate comenzile sunt prelucrate în termen de 5 zile lucrătoare după ce vom primi plata,astfel încât vă rugăm să acorde cat mai repede posibil, astfel încât să putem livra în timp util după ce face ordine.
-Produsele vor fi expediate prin Post Air Mail, EMS, epacket, DHL, Fed Ex sau UPS.
-Toate produsele noastre vor fi livrate către cumpărător adresa care a oferit de către cumpărători, vă rugăm să confirmați adresa dvs. de plată.
-Urmărirea on-line disponibile. Număr de urmărire și site-ul va fi oferit odată articole expediate. 2. Despre Politica de retur -Pentru a face cumpărătorul este mai mare satisfacție. Noi oferim politica de returnare. Puteți livra elementul înapoi pentru rambursare (taxa de transport nu va putea fi rambursată) sau de schimb. -Nu putem responsabil pentru o schimbare a minții sau a pierdut-mail, dar dacă greșeala este a noastră, Vom fi bucuroși să providefully rambursare.

Către proprietăți

Tip:
Purificator De Aer Piese
Numărul De Model:
KC-Z280SW KC-W280SW
culoare:
Alb și verde
calitate:
performanțe ridicate
Dimensiune:
400*247*36mm
Numele produsului:
filtru purificator de aer piese
Garanție:
onr an
Certificat:
CE
Locul de Origine:
China
Cerere:
Automobile
Instalare:
Ușor de instalat și de înlocuirea unor piese
Structura:
Portabil

Produse din categorie