.

.

12 Pușcă Portofel De Vânătoare Accesoriu Cartuș Căptușit Titularul Transport 30-06 Cartuș

12 Pușcă Portofel De Vânătoare Accesoriu Cartuș Căptușit Titularul Transport 30-06 Cartuș

RON 12.00 RON 15.16

Disponibilitate
El producto está disponible

Dacă u place acest articol ,vă rugăm să adăugați-l la dumneavoastră "lista de dorinte" dacă vă place acest magazin, vă rugăm să adăugați-l la dumneavoastră "doresc store""vă mulțumesc foarte mult ! 12 Pușcă Portofel de Vânătoare Accesoriu Cartuș Căptușit Titularul Transport 30-06 Cartuș Descriere : Extinde dimensiunea : lungime 28cm latime 13cm Pliere dimensiuni : lungime 11cm lățime și 13 cm Culoare : ca imagine arată Material : 500d nailon Caracteristici : Păstrează cojile în termen de ușor ajunge de reîncărcare rapid Două shell bucle stoca până la 10 de cartușe de pușcă .30-06 mai mari și mai Robust nailon armat și 1,9"L nailon coajă bucle Coletta e heavy-duty Mare Carului face reîncărcare rapid și mai ușor decât oricând înainte. Două coajă elastică bucle sigur cartușe și păstrați-le la îndemână. Deține până la 12 cartușe de pușcă .30-06 și mai mare. Robust nailon armat cu două cusute pe 1.9"-timp de nailon coajă de bucle. Cârlig și buclă de închidere. Se potrivește curele de până la 2,75" lat.
Despre Transport
1) TRANSPORT maritim la nivel MONDIAL. (cu Excepția unor țări și APO/FPO)
2) S&H NU INCLUDE TAXELE, cumpărătorii vor fi responsabili pentru orice taxe locale sau alte drepturi de import.
3) Comenzile procesate în cadrul promis de zile după verificarea plății.
4) Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adrese TREBUIE să corespundă cu adresa de Livrare.
5) imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt pentru numai referință.
6) SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
7) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 39 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
Despre Plată
1) Vom accepta Ali West Union, TT, PP și procesor de plată ESCROW.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile de la comanda.
Returnare Și Rambursare
1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare va fi la un cost cumpărătorului.
2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și numărul de ordine dumneavoastră.
3) va Vom returna INTEGRAL WINNINNG VALOAREA OFERTEI, cu excepția costul de transport maritim, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse.
Despre Garanție
1) 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2) produsele Defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Despre Feedback-Ul
Noi menținem standarde înalte de excelență 5 STELE, și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!
Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Către proprietăți

Nume De Brand:
CQC
Numărul De Model:
carul cartușului
Material:
Nailon

Produse din categorie