.

.

De vânzare cu amănuntul Magnetic pix Magnetic, pix set Magnetic masă pix cu bază Circulară, picătură de transport maritim și de transport Gratuit 2 seturi/ lot

De vânzare cu amănuntul Magnetic pix Magnetic, pix set Magnetic masă pix cu bază Circulară, picătură de transport maritim și de transport Gratuit 2 seturi/ lot

RON 41.96

Disponibilitate
El producto está disponible


De vânzare cu amănuntul Magnetic pix Magnetic, pix set Magnetic masă pix cu bază Circulară, picătură de transport maritim și de transport Gratuit 2 seturi/ lot
Magnetice plutitoare pen stă în poziție verticală în gogoașă în formă de bază magnetică. Da chrome pen o ușoară de la robinet și se va clătina și a reveni direct și în centru.
Un rece noutate stilou, care este perfect office manager sau executiv desktop cadou și conversație. Folosi, de asemenea, ca un prespapier de a organiza dvs. de birou.
Atractiv chrome reflectorizante magnetic pen arata grozav pe orice desktop. Strălucitoare finisaj metalic merită atenție.
Ergonomic butoi de pen-ul este în formă de confortabil pentru scris. Aprox Dimensiunea Stilou : 5.0 inch Aprox Diametru de Bază : 2.1 cm
Acest stilou este sigur de a face un impact asupra oricărei valoare de client sau angajat. Perfect pentru decorarea biroului cu o atingere profesionist.
AMBALARE :
Despre bunuri :
Trebuie să verificăm toate produsele înainte de expediere. Dacă primiți în continuare un defect, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile.
În primul rând,Aveți nevoie pentru a lua video și trimite la serviciul post-vânzare de e-mail [email protected]
Apoi, după-serviciu de vânzări departamentul va verifica și asigurați-vă dacă este defect.
Odată ce acestea asigurați-vă că bunurile sunt defecte. Acestea vor informa depozitul nostru pentru a retrimite produsele la tine.
Dacă ne dau revizuire rău înainte de a ne contacta, vom ignora întrebările dumneavoastră.
Plata :
Acceptam orice metode de plată folositor pe Aliexpress.com. Puteți alege orice unul care este cel mai convenabil pentru tine. Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Aliexpress, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articol în termen de 1 zi lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate celelalte taxe vamale, taxe de brokeraj, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru refuze transporturile. Apoi, costul de livrare nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Facem sau cel mai bun pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorii ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. Dacă elementul nu sunt deteriorate sau pierdute atunci când acestea sunt returnate, ele byer va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Către proprietăți

Culoare De Cerneală:
Negru
Poate Fi Ștearsă Sau Nu:
No
Scris Punctul:
0,7 mm
Numărul De Model:
JYSP-02
Utilizarea:
Birou & Scoala Pen
Noutate:
Da
Tip:
Pix
Nume De Brand:
JASON YUEN
Material:
Metal + ABS

Produse din categorie