.

.

FPV Monitor Suport de Montare Suport de Afișare Pliere Fibre pentru Transmițător

FPV Monitor Suport de Montare Suport de Afișare Pliere Fibre pentru Transmițător

RON 23.00 RON 23.40

Disponibilitate
El producto está disponible

FPV Monitor Suport de Montare Suport de Afișare de Pliere pentru Transmițător
Descriere :
- Potrivit pentru emițător cu metal transporta ,și afișa catarg au piuliță fixă
- Greutate redusa, de Înaltă rezistență
- Potrivit pentru 7inch sau 8inch monitor
-De înaltă calitate din Aluminiu Contrapiulița
-Greutate redusa, de Înaltă rezistență ,F irmly & pliabil
-2.5 mm Grosime Ferm Fibra de Carbon Suport Pliabil pentru FPV Display mai bun Costum pentru Transmițător Flysky Futaba FF9,T8 FG.
Imaginile sunt cardbon material, transmițător în imagine este pentru a demonstra nu numai, inclusiv în unități de vânzare.
X set
Material pentru opțiune.
Transmițătorul din imagine nu este inclus, pentru a demonstra numai.
Atenție înainte de a Comanda :
Implicit transport gratuit prin Chinez Înregistra e-Mail de Aer , care oferă viteza nu este stabil, uneori de mai multe zile va ajunge la mâna ta, uneori, au nevoie de mai mult de două luni, vă rugăm să confirmați pentru ea!
Dacă e nevoie mai rapidă și sigură metodă de transport maritim sau urgente pentru aceasta, vă rugăm să alegeți EXPRESS !! Acest consens este un minim de respect pentru o muncă serioasă, pentru că nimeni nu poate controla post air mail viteza de transport maritim!
****
Nu ne salutăm și să reziste de malware cumpărători, care cumpără și știu post air mail transport dezavantaj , și deschide întârziere de livrare dispute scopul de rambursare și de a primi gratuit produsele. Pentru astfel de cumpărători, odată găsit pentru a trage în negru lista de nume, coopera niciodată din nou!
***** Cele mai multe dintre elemente vor fi expediate în termen de 1~4 zile lucratoare .Asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător. Pentru a-ți primi la impozitul minim, coletul va fi trimis drept CADOU și de a face un mic vămuire valoare(cum ar fi de 5$), cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe vamale sau TVA-ul perceput. ( Pls lasa mesaage dacă aveți cerințe speciale. ) Vă rugăm să fie informat internaționale livrare hightly depinde de obiceiurile locale și post-servicii. Chinapost e-mail de Aer, de obicei, durează 18 - 35 de zile lucrătoare pentru cele mai multe țări din Europa,30 -40+ zile lucrătoare de la Federația rusă, Brazilia, America de Sud .Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, nu putem fi facuti responsabili pentru întârzierile cauzate de Post, dvs. local de servicii poștale sau prin Vamale Internaționale Inspecții.
Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați Feedback-ul Pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut. Sistemul nostru revine automat la fel de feedback pentru a vă după ce a primit Feedback-ul dumneavoastră Pozitiv. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre sau serviciu, doar nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a pleca orice feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a asigura satisfactia dumneavoastra.

Către proprietăți

culoare:
De Sticlă, De Carbon, De Carbon
Utilizarea:
Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Parametrii tehnici:
Valoarea 3
Pentru Un Tip De Vehicul:
Avioane
Nume De Brand:
SKYAREA
Material:
Plastic
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive:
Controler De La Distanță
RC Piese si Acc:
Conectori/Cabluri
Plastic Tip:
PE
Upgrade Componente/Accesorii:
Anvelope
Numărul De Model:
FPV-AM
Patru-wheel-Drive Atribute:
Montaj
Instrument De Consumabile:
1

Produse din categorie