.

.

T40001 arborelui cu Came Extractorul de Antrenare a arborelui cu Came Fulie Tragator Instrument pentru Îndepărtarea arborelui cu Came Instrument de Ștergere Pentru VW AUDI

T40001 arborelui cu Came Extractorul de Antrenare a arborelui cu Came Fulie Tragator Instrument pentru Îndepărtarea arborelui cu Came Instrument de Ștergere Pentru VW AUDI

RON 222.00 RON 236.00

Disponibilitate
El producto está disponible


Descriere produs Hota (Tragator) pentru a arborelui cu came de viteze cu 5 și 6 spite. Trăgând arme 17 și 23mm Acest arborelui cu came extractorul este al 3-lea instrument esențial necesară atunci când înlocuiți cureaua de distribuție în Audi V-6 și motoare V-8. Acest pinion extractorul este potrivit pentru utilizarea pe perioada 1992-1994 Audi 100 cu 12 vavle AFC sau AAH V-6 motorului, în perioada 1995-1997 Audi A6 12 valve AAH V-6 de motor si motoare similare utilizate în A4s și A8s în timpul anilor 1990 și mai târziu. Antrenare a arborelui cu came Fulie Tragator Remover Instrument Pentru VW AUDI
Am f comandati mai mult de 10 bucati, Pls nu ezitați să ne contactați;
Sper că vom putea fi cele mai bune servicii pentru tine!
Daca comandati mai mult de 10 bucati, Pls nu ezitați să ne contactați;
Sper că vom putea fi cele mai bune servicii pentru tine!
1 .Am expediat instrumentele noastre peste tot în lume.Dacă țara dumneavoastră nu este aprobat în sistem, vă rugăm să ne contactați pentru costul de transport maritim.
2 .În general, produsele vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare după plata compensate fi primit.
3 .Vă rugăm să verificați adresa dvs.,noi nu suntem responsabili pentru orice livrare din cauza incorecte sau care nu pot fi livrate adresa.
4 .În mod normal, ordinea este trimis prin China Post.Va ia o lungă perioadă de timp.De asemenea, vom putea livra comanda prin UPS, FEDEX, TNT, ARAMAX,Shunfeng Express, cu un preț competitiv. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de alte moduri de transport.
Taxe Vamale :
În cele mai multe timp, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. Noi va declara ca o probă și o valoare scăzută pentru a evita taxa.
Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă. Nu suntem răspunzători de orice taxe vamale, vă Rugăm să
verifica politica vamală la propriul loc, cum ar fi Italia și Olanda. Dacă trebuie să plătească taxele vamale,
este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație.
1 .Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine. Toate articolele vor fi atent verificate și ambalate în condiții bune.
2 . Oferim 3 zile mort la sosire garanție de înlocuire de la data primirii. Cumpărătorul suportă revenind taxa de transport maritim, și vom mail înlocuirea la costurile noastre după primirea returnat.
3 .Înlocuire sau de restituire vor fi emise pe articolele primite.
1) Dragă prietene,mai devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.
2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii,
sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.
Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.
3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Către proprietăți

Tip De Element:
Motorul De Îngrijire
Înălțime Element:
10cm
Tip De Material:
Oțel
Nume De Brand:
HTL
Articol Greutate:
4kg
Lățime Produs:
26cm
Numele Modelului:
HT05718-B
Element De Lungime:
40cm
Caracteristici Speciale:
VW POLO

Produse din categorie