.

.

Stepper Motor Driver Microstep128 H5742 0.5-3A DC12-32v driver motor pas cu pas pentru nema17 nema23 motor pas cu pas!.

Stepper Motor Driver Microstep128 H5742 0.5-3A DC12-32v driver motor pas cu pas pentru nema17 nema23 motor pas cu pas!.

RON 67.52

Disponibilitate
El producto está disponible


1 x H5742 Stepper Motor Driver de 0,5-3 A Microstep128 12-32v DC
Parametri :
Nume : H5742 stepper motor driver
Tensiune de alimentare : 12-32v DC
Curent : 0.5-3 A
Microstep : 128
Introducere : H5742 este un profesionist în două faze stepper motor driver. Reversibilă de control poate fi realizat, selectați opt boxe subdiviziune de control (1,2,4,8, 16, 32, 64, 128) de trei comutator DIP, selectați 6-viteza de control curent (0.5-O prin intermediul a trei comutator DIP, 1 A, 1.5, 1.8 A, 2,5 a, 3 A). Potrivit pentru conducere 57,42-tip faza a doua, patru faze motor pas cu pas hibrid. Pentru a obține vibrații reduse, zgomot redus, motor de acționare cu viteză mare de efecte.
Caracteristici :
Alimentare cu anti-funcția inversă
Selecția curentă prin comutator DIP
De mare viteză optocuplor izolare
Ridicat de integrare și de înaltă fiabilitate
Puternic capacitatea de anti-interferențe de înaltă frecvență
Presiune maximă DC40v
Opt tipuri de reglabil de compartimentare
Automate semi-flow
Subdiviziunea de precizie 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64,128 opțional
Maxim conduce curentul este 3 A
Conduce orice 2.5-O fază de curent de 2-faza sau 4 faze motor pas cu pas hibrid
Intrare cabluri instrucțiuni :
Există trei căi de semnal de intrare, acestea sunt : 1 : puls semnal CP +, CP-; 2 : direcția nivel semnal DIR +, DIR- ; 3 : offline semnal EN +, RO-. Există două tipuri de semnal de intrare interfata de conectare : Utilizatorii ar putea avea nevoie de a utiliza anod comun sau catod comun de conectare. (Urmare în anod comun de conectare, de exemplu) anod Comun de conectare : respectiv, CP +, R +, RO + este conectat la sistemul de control al puterii, dacă acest lucru este de + 5 V de alimentare poate fi conectat direct, dacă sursa de alimentare este mai mare de + 5 V, se plus externe de limitare a curentului rezistor R, pentru a se asigura optice de cuplare a unității în interiorul unității de curent 8-15m A. CP - puls semnal de intrare prin acces direcție semnal DIR - acces semnalul de activare RO - acces.
Notă : EN end nu poate fi conectat, EN eficient atunci când rotorul este într-un stat liber (offline), apoi arborele motorului poate fi rotit manual, nu pentru ajustare. După ajustarea manuală este completat, apoi RO pentru un invalid de stat pentru a continua controlul automat.
Conectarea sârmă pentru motor : Două-faza 4-sârmă, 6-sârmă, 8-wire fir de conectare :
Cu patru fire acces direct; șase linii nu se conecta la centrul de la robinet, va ridica ambele capete pentru a (intermediar robinet poate fi determinată în conformitate cu rezistență); opt linii pot fi conectate în paralel sau în serie, în paralel pentru curent mare de conectare.
Diagrama de cablare a sistemului :
Disk controller si cabluri, motoare electrice, surse de alimentare, anod comun legătură cu, de exemplu :
Notă : vă Rugăm să deconectați cablul de alimentare cabluri de alimentare, cabluri electrice trebuie să fie atenți să nu confunde fază, faza de faza de scurt-circuit, astfel încât să nu deteriora unitatea.
Setarea numărului de segmente :
Compartimentarea este selectorul comutator driver de bord pentru a selecta setarea, în funcție de setul de date tabel de selecție subdiviziune (de preferință stabilită în caz de pană de curent). După destrămarea motor pas cu pas cu pas unghi se calculează după cum urmează : Unghi de Pas = Motor inerente unghi de pas / segment numarul.

Către proprietăți

Numărul De Model:
H5742
Nume De Brand:
G-MAȘINĂ DE PENNY
Tensiune:
36V
Tip Motor:
Motor Pas Cu Pas
Alimentare:
DC
Cerere:
stepper motor driver
curent:
0.5-3A
Tensiune:
12-32vDC
Microstep:
128

Produse din categorie