.

.

AUTO-ză de Sport în aer liber Gât Masca Cald Iarna Ski Snowboard Vânt Capac de Poliție Ciclism Cagule Motocicleta Masca de Fata

AUTO-ză de Sport în aer liber Gât Masca Cald Iarna Ski Snowboard Vânt Capac de Poliție Ciclism Cagule Motocicleta Masca de Fata

RON 5.00 RON 6.08

Disponibilitate
El producto está disponible

Descriere
Soare și vânt, praf și poluare, zăpadă și ploaie.. Ah, fata, urechi și gât sunt sub o mare de expunere la acești factori nocivi. Adică, atunci când sunteți pe o bicicleta de echitatie, schi sau alte sporturi în aer liber. Deci, dacă vrei să oferi o mare protecție pentru față, urechi și gât, chiar ai nevoie de aceasta masca de fata pentru a obține ceea ce vrei.
Fabricat de înaltă calitate lycra, această mască de față oferă o mare protecție pentru față, urechi și gât de la soare, vânt, frig și zăpadă. Moale și confortabil. Său material respirabil permite ușor de respirație, dar ultra protecție.
Este ideal pentru utilizare atunci când de echitatie, schi și alte sporturi în aer liber. De asemenea, este perfect pentru a fi esențiale echipamente de jocuri de război, paintball și de vânătoare.
Este versatil pentru a fi folosit tot anul în jurul. În timpul verii, este de sudoare de absorbție și de a proteja de soare. În timpul iernii, ajută pentru a proteja de vânt și frig. Într-adevăr practic.
Balaclava stil simplu cu culori proaspete, aceasta este un accesoriu de mare pentru a fi de moda si functionalitate in acelasi timp.
Caietul de sarcini
Tip De Element : Gât Masca De Fata Material : Lycra
Dimensiune : 40*23 cm (L x W)
Dimensiune : Unul mărime se potrivește tuturor
Gen : Unisex
Greutate Net : 35g
Stare : 100% de brand nou și de înaltă calitate
Lista de pachete : 1 x sporturi în aer liber masca de fata
Notă : ca urmare a diferențierii calitative de monitoare și efect de iluminare, imaginea nu poate reflecta 100% culoarea reală a elementului.

Către proprietăți

Nume De Brand:
AUTO-ză
Caracteristică:
Anti-UV,Respirabil,Uscat Rapid,Windproof
SKU:
R2140-01
Material:
Lycra
culoare:
16 culori
Dimensiune:
40*23cm
Tip De Element:
masca de fata

Produse din categorie