.

.

20buc/set KO 11cm/13g versiune Minnow Crankbait Greu Momeli de Pescuit Holografic Scufundarea Lentă Jerkbaits cu Greutate Sistem de Transfer

20buc/set KO 11cm/13g versiune Minnow Crankbait Greu Momeli de Pescuit Holografic Scufundarea Lentă Jerkbaits cu Greutate Sistem de Transfer

RON 60.00 RON 80.68

Disponibilitate
El producto está disponible


110mm/13g.aprox
20buc/set
Transport & Manipulare :
Toate articolele vor fi expediate din depozitul nostru din China direct. Ne va livra în întreaga lume, dacă veți găsi nu există nici un transport maritim pentru țara dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați. Vă rugăm să verificați adresa dvs. și pentru detalii cu atenție. Cele mai multe pachete sunt livrate în termen de 1 zi lucrătoare după verificarea plății. Rețineți că timpul de livrare poate varia, în special în perioadele de vârf sau condiții meteorologice nefavorabile. Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori. Cele mai multe pachete ar putea fi primit în 10-25 zile lucrătoare. Pachete pentru Brazilia dura mai mult timp.
Metode De Plata :
Apreciem plata promptă și așteptăm cu nerăbdare să dvs. de afaceri în viitor.
Puteți plăti folosind Boleto, Visa, Master Card, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, Web Money și transfer bancar.
Alți Termeni Și Condiții :
Dragi cumparatori, apreciem ordine, dacă sunt mulțumiți de produs sau serviciu, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.
Dacă, pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să pentru a rezolva orice probleme înainte de a părăsi feedback-ul. Va vom raspunde cat mai repede posibil, dacă nici un răspuns pentru tine în termen de 48 de ore, vă rugăm să verificați spam în căsuța de e-mail.

Către proprietăți

Poziția:
Ocean De Pescuit Cu Barca,Ocean Rock Fshing,Ocean De Pescuit De Plajă,Lac,Rezervor Iaz,Flux
categorie:
Fals Nada
Nume De Brand:
Gratuit Fisher
Tip:
Momeală Artificială
Numărul De Model:
BHL102
transport:
Transport gratuit

Produse din categorie