.

.

SSM Tamiya 35084 1/35 NE Poliție Militară Set Miniaturi de Asamblare Militari Model Kituri de constructie oh

SSM Tamiya 35084 1/35 NE Poliție Militară Set Miniaturi de Asamblare Militari Model Kituri de constructie oh

RON 38.56

Disponibilitate
El producto está disponible


Recomandat Unelte Necesare :
Tamiya 35084 1/35 NE Poliție Militară Set Miniaturi de Asamblare Militari Model kit de Constructii caietul de sarcini - Producator de : Tamiya - Inclus : Tamiya 35084 x 1 - Scara : 1/35 - produsul Necesita Asamblare si Vopsire pentru a Finaliza,vă Rugăm să consultați alte imagini detaliate pentru vedere!
Comentarii : pericol de Sufocare vă rugăm să păstrați departe de copii. Acest model kit-necesita asamblare (sau vopsea) pentru a finaliza. Acest kit nu contine instrumente și lipici. Toate model de scară și de detaliu setările sunt stabilite în funcție de producător, nu suntem responsabili pentru erori. Preturile produselor nu includ TAXE VAMALE în țara dumneavoastră
Despre Livrare : ofertele Noastre sunt promovate cu transport gratuit (țările selectate)prin poșta aeriană înregistrată, de obicei, sub 2 KG. După ce comanda dvs. este livrat, va exista întotdeauna o scurtă întârziere pentru informații de urmărire pentru a începe actualizarea. Puteți verifica informații de urmărire în starea comenzii dumneavoastră. Puteți urmări, de asemenea, de la terțe părți site-ul. dacă nu sunteți familiarizați cu ea. te putem ajuta să-l urmărească. De obicei locale de distribuție centru(post office) nevoie de 10-15 zile(Europa, Asia),10-25 de zile(America de Nord,Australia),30-60 de zile(America de Sud) la livrare. dacă nu ați primi pachetul in 30 de zile(Europa, Asia),40 de zile(America de Nord,Australia),60 de zile(America de Sud). vă rugăm să folosiți numărul de urmărire pentru a primi pachetul, De la aproape oficiul poștal pentru a primi adresa. Te rog da-ne adresa ta corecta. sau coletul nu va fi o livrare de succes.
Contact : ne puteti contacta prin Aliexpress mesaj de sistem, de obicei, mesajul va fi răspuns în 1 zi lucrătoare. dacă există orice probleme, vă rugăm să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Puteți contacta, de asemenea, Aliexpress servicii pentru clienți.
Despre Stoc : Vom vinde, de asemenea, produsele noastre în alte platforme sau site-ul. deci, există o șansă mică ca produsul achiziționat este din stoc. de obicei, va vom contacta in 1-2 zile. Vă rugăm anulați comanda amabilitate. suntem atât de cer scuze pentru eroare. dacă asta s-a întâmplat. suntem atât de cer scuze pentru asta. noi va oferim o reducere sau cupon pentru a arăta respectul nostru pentru tine. îl puteți folosi la următoarea achiziție. vă mulțumesc pentru înțelegere.
Alte Politici : Cumpărător Serios Numai! Vă rugăm loc comanda numai dacă sunteți de acord cu toți TERMENII ȘI CONDIȚIILE.

Către proprietăți

Nume De Brand:
Orange Hobby
Intervalul De Vârstă:
> 8 ani
Plastic Tip:
PC
Gen:
Unisex
Material:
Plastic
Tip:
Ansamblul Militari
Avertizare:
Pericol De Sufocare,8+
Numărul De Model:
35084
Scara:
1
Tema:
miniaturi

Produse din categorie