.

.

250pcs/lot 3.5 Alb rotund de hârtie pad Milieuri de Dantelă hârtie tampon de bicarbonat de decor pachet de copt transport gratuit

250pcs/lot 3.5 Alb rotund de hârtie pad Milieuri de Dantelă hârtie tampon de bicarbonat de decor pachet de copt transport gratuit

RON 22.00 RON 24.00

Disponibilitate
El producto está disponible


Caracteristică :
Nume produs : Tort pad de hârtie
Material : hârtie
Dimensiune : 3.5 inch (diametru 8.8 cm)
Culoare : Alb
Ambalare cantitate : 250pcs
Avem, de asemenea alte mucegai tort și cookie pungi de ambalare, vă rugăm să ia un punct de vedere :
Transport :
Am expediat element prin China Air Mail în 1-7 zile lucrătoare, dacă s-a întâlnit cu week-end, vom aranja transport maritim primul și trimite imediat la locul de muncă timp.
Timp de transport maritim :
Statele UNITE ale americii 10-20 de zile lucrătoare
UE tari și Asia countries15-25 de zile lucrătoare
Teren rusă și țările din apropiere 25-55 de zile lucrătoare
America de sud țări 25-45 de zile lucrătoare.
Alte țări : 25-35 de zile lucrătoare.
Vă rugăm să înțelegeți că nu putem controla timpul de tranzit, în special în timpul de vacanță, întârziere de zbor sau de condițiile meteorologice.
Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați direct si va vom oferi cele mai bune noastre de sugestie.
Se întoarce :
Noi oferim un serviciu gratuit de 7 ZILE de GARANȚIE pentru acest produs si oferim un schimb sau de restituire, dar toate costurile de returnare sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă Rugăm Să Rețineți :
1. Noi nu acoperă toate elementele pentru daune după utilizare sau ca urmare a daunelor de apă,
2. Un plin imediat restituire va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală, în termen de 7 zile de la locul nostru.
Produs returnat nu trebuie să includă numele dvs., adresa, produs, în timpul zilei de telefon și, dacă vi se solicită o restituire sau de schimb. Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la produs? s preț (fără costurile de transport sa).
Conditii de Vanzare :
Vă Rugăm Să Rețineți :
1. Taxele de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
2. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
Feedback-ul :
Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Noi vă va oferi feedback-ul pozitiv de la tine. Vă mulțumesc foarte mult!
Dacă există orice probleme în achiziționarea, vă rugăm să ne e-mail înainte de a trimite evaluare. Vom încerca din greu pentru a rezolva problema pentru tine.
Ta satisfication este cea mai mare putere. Vom încerca noastre cele mai bune pentru tine!
Bucurați-vă de cumpărături și au un timp frumos în magazinul nostru! : -)

Către proprietăți

Decor De Masă & Accesorii Tip:
Mats & Tampoane
Caracteristică:
Aprovizionat
Forma:
Runda
Material:
Hârtie
Stil:
Dantela

Produse din categorie