.

.

4 bucata marin barca dulap din oțel inoxidabil inel de tragere se ocupe de yacht Încărcat de Culoare ridicați mânerul de 2.5

4 bucata marin barca dulap din oțel inoxidabil inel de tragere se ocupe de yacht Încărcat de Culoare ridicați mânerul de 2.5

RON 15.00 RON 15.96

Disponibilitate
El producto está disponible


Detalii produs :
Articol Nr. Înălțime Lățime Lungime Primăvară
HF2202 S 7/16" 2-3/16" 2-9/16"
1.100% produse originale!! 2.A făcut profesional produsele noastre de meșteșugari calificați!! 3.Pentru ordinele de OEM sau modele personalizate, nimic nu este prea mare sau mic pentru fabrica noastra. Vă rugăm să ne picătură un e-mail sau sunați-ne, suntem entuziaști și motivați să lucreze împreună cu clienții existenți și noi. Suntem cu adevărat livrare de rezultate.? 1.Vom accepta doar ALIPAY 2.Comenzile trebuie să fie plătite în termen de cinci zile lucrătoare. 3.Cumpărătorii internaționale vă rugăm să rețineți-taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a face achiziția. 1. Acest produs nu este comercializat în toate țările. Înainte de a plasa comenzi, vă rugăm să confirmați acest produs este disponibil pentru livrare la țara ta. Dacă țara dumneavoastră nu este una dintre țările pe care le vinde în prezent în, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom face o procesare specială pentru tine. 2. Am expediat în termen de o zi lucrătoare după ce plata este confirmat. 3. Ne va livra la Alipay adresa de livrare. Toate articolele vor fi expediate din depozitul nostru și transportate prin China Post și/sau DHL, EMS&USPS. 4. Elementele pot fi combinate într-un singur transport, dar total taxa de transport va fi suma dintre fiecare element de transport și taxa de manipulare. 5. Timpul de expediere a SUA este de aprox. De la 7 la 15 zile lucrătoare, uneori neașteptate apar condițiile care sunt în afara controlului nostru, de exemplu,; ; vreme rea, industriale, de acțiune și de vacanță de vârf ori va provoca întârzieri suplimentare.
Vă rugăm să ne contactați cu orice întrebări sau nelămuriri. Ne răspunde la mesaje în termen de 2 zile lucrătoare. E-mailuri care sunt primite în timpul week-end vor fi procesate luni. Dacă nu a primit un răspuns în perioada de timp de la noi, vă rugăm să verificați folderul junk sau spam folder e-mail.
1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii pentru clienți, vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv și un rating de 5 de start. 2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback Neutru sau Negativ. Vă mulțumim pentru efortul dumneavoastră în a face această vânzare și de experiență de cumpărare unul fericit!

Către proprietăți

Dimensiune:
2.5
Nume De Brand:
HOFFEN
Material:
Oțel
Tip:
ridicați mânerul

Produse din categorie