.

.

1 Pereche de Munca Mănuși de protecție Mănuși Tricotate din Nylon Cu PU Filmate Pentru Constructor Driver Grădinar Reparator Mănuși de Protecție

1 Pereche de Munca Mănuși de protecție Mănuși Tricotate din Nylon Cu PU Filmate Pentru Constructor Driver Grădinar Reparator Mănuși de Protecție

RON 9.88

Disponibilitate
El producto está disponible


wy-plugin-start
Marfă Fierbinte
$3.43 $6.99
$11.21 $11.8
$5.84 $6.15
$9.17 $9.65
$10.44 $10.99
$4.65 $4.89
$2.75 $2.89
$11.30 $11.9
wy-plugin-end
1 Pereche de Munca Mănuși de protecție Mănuși Tricotate din Nylon Cu PU Filmate Pentru Constructor Driver Grădinar Reparator de Protecție Mănuși Aceste mănuși de protecție confecționate din 100% nylon cu PU acoperite de palmier, care este anti-static, praf-dovada și confortabil de purtat, întotdeauna protejați-vă mâinile. Utilizate pe scară largă de către tâmplari, componenta de manipulare, muncitori în construcții, lucrări de precizie, munca în grădină, gunoieri, adunarea generală a lucrătorilor și multe altele. Marimi : Marimea S : potrivit pentru palm dimensiune : 7-8 cm Marimea M : potrivit pentru palm dimensiune : 8-9cm Dimensiune L : adecvat pentru palm dimensiune : 9-10cm de Brand Nou Și de Înaltă Calitate Perfect pentru manipularea mici componente și efectuarea de lucrări de precizie Foarte confortabil de purtat, cu un nivel ridicat de flexibilitate 13 Ecartament nailon (100% ) mănuși cu un poliuretan acoperit de palmier Fabricat din 100% Nailon + fibră conductoare + PU Anti-static, rezistent la praf, reutilizabile Oferi Maximum de Dexteritate confort și aderență în condiții umede și uscate Larg de utilizare, folosit de Constructori,General Warehous lucrătorilor, Grădinari și Acasă Generale de Utilizare etc. Vă rugăm să rețineți :
1.Vă rugăm să permiteți-0.5-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.
2.Culorile pot fi diferite ca diferite de afișare. Model : PU518 Culoare : Negru sau Gri pentru alegerea Material : 100% Nailon + fibră conductoare + PU Dimensiuni : (S, M, L) Utilizare : folosit de Constructori,General Warehous lucrătorilor, Grădinari și Acasă Generale de Utilizare etc. 1 Pereche PU518 Palma Acoperite cu Mănuși (Notă : Au un logo-ul pe spate) Transport maritim
1, va Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
2, nu Putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țările individuale și de alți factori.
3.Noi folosim Aliexpress adresă ca adresă de livrare, vă rugăm să confirmați adresa înainte de a plăti. Plata
1, Vom accepta Aliexpress Escrow de plată, inclusiv card de Credit Visa, Master Card, Card de Credit, Western Union și alte opțiuni de plată. Puteți alege pentru a se potrivi dvs. de plată. .
2, Plata trebuie să fie primite în termen de 3 zile de la comanda. Servicii
30 Zile Banii Înapoi De Garantare :
1, Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul cumparat de la noi, vă rugăm să ne informați(prin e-mail, mesaj e Bay) în termen de 30 de zile de la primirea de bunuri. Noi vă va ghida pentru a reveni și de a returna produsul. Vă rugăm să rețineți că expeditii/taxe vamale (daca este cazul) spended într-o astfel de ordine sunt pe client de cost.
2, Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original, cu toate componentele și accesoriile incluse și TREBUIE să ne FURNIZAȚI numărul de urmărire de transport maritim și motiv pentru a reveni.
3, Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este(sunt) deteriorat în timpul transportului.
4, nu Putem accepta întoarcere fără să ne informeze în avans .
5, taxa Vamală, taxa de manipulare, poștale și de asigurări nu sunt rambursate.

Către proprietăți

culoare:
Dimensiune 7 S Negru, Dimensiune 8 M Negru, Dimensiune 9 L Negru
Nume De Brand:
ANSIR
Numărul De Model:
Munca Mănuși de protecție Mănuși Tricotate din Nylon Cu PU Filmate Pentru Constructor Dri
Clasificarea:
Mănuși De Lucru
Material:
Nylon Cu PU Filmate
Suprafața Acoperită:
PU Palma Acoperită
culoare:
negru sau gri
Mănuși De Material De Căptușeală:
Nailon
Mănuși De Material De Acoperire:
Poliuretan
Mănuși De Tricotat:
13 Ecartament
Dimensiune:
S/M/L

Produse din categorie