.

.

LED 57mm Diametru Lentile Optice Asferice Convexe de Sticlă Lentile Plano Lentile Convexe pentru Masina de Lampa

LED 57mm Diametru Lentile Optice Asferice Convexe de Sticlă Lentile Plano Lentile Convexe pentru Masina de Lampa

RON 23.96

Disponibilitate
El producto está disponible

LED 57mm Diametru Lentile Optice Asferice Convexe de Sticlă Lentile Plano Lentile Convexe pentru Masina de Lampa
Caracteristici :
Lentile din sticlă optică, de slefuire de precizie, de înaltă permeabilitate.
Focalizarea luminii, face lumina arata mult mai luminos.
Material : Sticla
Temperatura : -30-200
Suport Diametru : 56.5 mm
Diametru interior : 52,5 mm
Titularul Înălțime : 21,5 mm
Marginea Grosime : 3mm
Distanta focala : 35 mm (Doar pentru Referință)
Iritarea Unghi : 5-90 C
Optice De Transmisie : 98%
Lentile Convexe
Durabil.
Notă : temperatura ridicată lentilă de sticlă optică este turnat, dimensiuni de eroare este de plus minus 0,3 la 0,5 MM.
Pachetul Inclusiv :

1 X 57mm Optice Convex Lentilă de Sticlă
Transport :
Dacă alegeți "Transport Gratuit" servicii pentru colete sub 2 KG , vom aranja transportul de Aliexprese Standard de Transport maritim , care este recomandat logistica de Aliexpress. Informațiile de urmărire vor fi afișate pe Aliexpress și puteți vedea actualizarea urmărire stare foarte clar. Pentru orice transport nelamurire, ne puteti contacta sau Aliexpress pentru a ajuta.
Pentru NOI transporturile vom aranja transportul de e Packet . Dacă alegeți alte servicii de transport maritim, vă rugăm să kiindly ia referință la timpul de tranzit am comis-o.
Pentru transferurile de peste 2kg, vom organiza numai prin curierat rapid . Puteți alege DHL/ EMS/ SPSR/ Fed Ex/ Aramex , etc. timpul De tranzit vă rugăm să luați de referință de sosirea noastră angajament. Este, cu excepția întârziere de probleme de vămuire la destinație țări. Taxe :
Nu ne vom asuma responsabilitatea pentru orice taxe au loc în țările de destinație.
Avem nevoie de tine pentru a oferi declare valoarea ar trebui să apară pe factură comercială pentru orice expedieri express. Dacă n-am primit nici note despre cererea ta, vom declara numai 30% din valoarea reală pe factura comercială. Returnare Și Rambursare :
Înainte de a cumpăra, noi vă urez bun venit să ne contactați pentru orice întrebări pe care le au produsele pe care le sunt interesat. Dacă nu te satisface cu produsul cumpărat, vă rugăm să ne contactați în primul rând. Puteți returna produsul pentru schimb sau de restituire. În acest caz, cumpărătorii ar trebui să plătească pentru ambele taxa de transport pentru trimiterea și întorcându-se. Pentru un produs defect sau reparații de articole, cumpărătorii ar trebui să plătească taxa de returnare și vom livra înlocuire gratuită.(Aplicabil doar pentru elemente după primirea în 60 de zile.)
Pentru DOA produs, avem dreptul de a cere cumpărători pentru a oferi imagini/ clipuri video pentru a dovedi DOA produse. După ce ne confirma situatia, vom aranja rambursare completă.
Toate produsele sunt testate înainte de expediere. Dacă orice DOA transporturile trebuie, vă rugăm să ne contactați în primul rând, în loc de a deschide dispute. Ne va primi înapoi la tine în 24 de ore & te asiste pentru orice questionis.
Vă mulțumim că ați ales produsele noastre și vă mulțumesc pentru cooperataion!
Transport :
Dacă alegeți "Transport Gratuit" servicii pentru colete sub 2 KG , vom aranja transportul de Aliexprese Standard de Transport maritim , care este recomandat logistica de Aliexpress. Informațiile de urmărire vor fi afișate pe Aliexpress și puteți vedea actualizarea urmărire stare foarte clar.

Către proprietăți

Utilizare:
Optice
Forma:
Asferic
Numărul De Model:
57mm Optice Convex Lentilă de Sticlă
Structura:
Plano-convexe
Distanța Focală:
35mm (Doar pentru Referință)
Material:
Sticla
Diametru:
57mm

Produse din categorie