.

.

2 player USB joypad pentru JOCUL ELF 750 1 USB gamepad pentru a lucra cu jocul elf multigame bord cu fir versiune gamepad pentru 412 PCB

2 player USB joypad pentru JOCUL ELF 750 1 USB gamepad pentru a lucra cu jocul elf multigame bord cu fir versiune gamepad pentru 412 PCB

RON 42.00

Disponibilitate
El producto está disponible

Suntem într-adevăr formal înregistrate TIMEHARVEST companie reale oficial Aliexpress magazin : www.aliexpress.com/store/607318
Bine ati venit la Magazinul Meu de Mărfuri, Preț Competitiv, Primul Client
Afacerea ta cu mine va fi o experienta placuta pentru tine. Sunt dedicat pentru a aduce bucurie, de siguranță și de top-produse de calitate pentru tine. Toate produsele le-am oferit în magazinul meu vin cu stil de moda, de calitate superioară, dar mai ieftin preț tot timpul. Atunci când plasați comanda, vă rugăm să nu ezitați să lăsați cerințe mai detaliate doriți, și apoi voi aranja mărfurile pentru tine cât mai curând posibil. Prima dată, avem de a face afaceri; data viitoare, am devenit prieteni. Sper să vă bucurați de întregul proces!
Doar o pereche de USB joypad, este pentru geme elf 619 în 1 multigame bord
1) USB controler de joc
Plug-in-J5 port USB de la consola de jocuri (figura 1-1) la USB controler de joc, comuta pe putere, după controler de joc a fugit, atunci sistemul va intra în modul acasă.
Un jucător : conectați un USB controler de joc pentru J5 port USB de la consola de jocuri
Doi jucători : adauga un hub USB 2.0, conectarea a două controlere de joc USB hub, și apoi conectați hub USB port pentru J5 mufa de la consola de jocuri.
2) joaca Gratuit
Nu joc gratuit pe modul de acasa. Apăsați SELECTAȚI pentru a introduce monede, și apoi apăsați start pentru a ÎNCEPE jocul. Set joc setări de configurare pentru a obține gratuit de joc este disponibil pentru cele mai multe jocuri. Vă rugăm să consultați pagina 10 pentru a obține mai multe informații.
3) Definiți 1 P USB controler de joc de mai jos.
Apăsați 1 P G și 1 P H jos, în același timp, să renunțe la joc.
4) modul de Somn
Inactiv USB controler de joc va intra în modul de repaus atunci când alimentarea este pornită.
Atenție : atunci Când controlerul este în modul sleep, comutatorul de alimentare
controlerul este invalid, trebuie să apăsați butonul de PORNIRE pentru a-l trezi, a reveni la normal de lucru de stat.
Oferim calitate bună Bord PC, Joc Video, Joc Multi, Multi Cartuș, Automat, Mașină de Pinball, Kiddy Rides, ABS cabinet disponibile pentru 21"~25"monitor, oțel grele cabinet de 25"~29" monitor cu Jamma conector, și unele piese de schimb, Acceptoare de Monede, butoane, joystick, etc. Pentru Amuzament masini.
Vă rugăm să contactați-mă dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă vom trimite date în detalii.
Plata
Transport DHL, EMS, Fedex, TNT, UPS,HK AER POST
Suntem într-adevăr formal înregistrate TIMEHARVEST companie reale oficial Aliexpress magazin : Transport : 1. 100% din produsele livrate sunt testate înainte de expediere de QC . Vom trimite articolele în 1~6 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. 2. Prețul nostru nu va include orice taxe de import din diferite țări au diferite politici de taxe la import și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. 3. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Singapore post timpul de livrare este de 15-80 zile .Unele țări, cum ar fi RUSIA și BRAZILIA poate dura mai mult .Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Către proprietăți

Numărul De Model:
USB joypad pentru 750 in 1 multi tabla de joc
Nume De Brand:
TIMEHARVEST
Varsta:
>6 Ani
Tip:
USB joypad pentru jocul elf multigame bord
Tip De Interfață:
USB
versiune:
cu fir versiune
2 player:
USB cablu hub necesare pentru două joystick-uri
Suport:
JOC ELF 412 în 1 sau 750 in 1 multi tabla de joc

Produse din categorie