.

.

Transport gratuit BOSI altoire mașină de tăiat via unelte de gradina set Blade V & U & concav fructe altoire

Transport gratuit BOSI altoire mașină de tăiat via unelte de gradina set Blade V & U & concav fructe altoire

RON 146.68

Disponibilitate
El producto está disponible


ALTOIRE PRUNNER SET
Discription :
Este potrivit pentru pomi fructiferi,legume grafing semănat de producție,grefa a fost împărțit în U,V și inlaying concavă tip,se poate face altoirea floem eficient bun contact cu corpul,vindeca rapid,eficient de a reduce intensitatea forței de muncă,pentru a îmbunătăți eficiența producției.
1 . 100 % Satisfacție Garantată
Dacă nu sunteți mulțumit cu un produs pentru orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
vom răspunde în termen de 24 de ore.
2 . Noi de Transport maritim și de manipulare expediem în țările selectate. Noi elemente navei în termen de 4 zile de la primirea de plată. Întotdeauna vom posta articole prin China Post (15-25 zile lucratoare fi primit). În mod normal coletul va ajunge fără probleme. Dar, uneori, din cauza neașteptate factori, aceasta va fi amânată pentru câteva zile pe drum. Dacă nu ați primi produsul după apoi, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom oferi o soluție rezonabilă. dacă doriți să obțineți parcela de urgență ,puteți alege exprima cu costul de transport maritim . Apoi, timpul de livrare va reduce la aproximativ 5-10 zile lucrătoare. Dacă aveți orice întrebare sau cerere specială, nu vă rugăm să ne contactați. vom răspunde în termen de 24 de ore .
3. Metoda de plata
Vom accepta Metode de Plată pe Ali Express prin alipay ca mai jos :
4. Feedback-ul
suntem buni și cinstiți ali vânzător. sperăm că fiecare client va bucura de cumpărături din ali magazin . vom merge prin feedback-ul nostru de fișier într-o perioadă obișnuită, și va lăsa feedback-ul pozitiv pentru toți semenii noștri clienți.
Dacă sunteți mulțumit de achizițiile aici, pozitive, ar fi de apreciat. și, dacă aveți orice întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați înainte de a părăsi orice feedback. Multumesc.

Către proprietăți

Nume De Brand:
SIJIBOSI
Material:
Metal
Caracteristică:
Mâner Anti-Alunecare
Finisare:
Acoperit Cu Plastic
Mașină De Tăiat Via Tip:
Bypass
Numărul De Model:
BS539028
Tăiere Instrument De Tip:
altoire pruner
Lungime:
215mm
is_customized:
Yes

Produse din categorie