.

.

Culege Pachet de 12 7724 poliester Gât Lanyard-uri/Curele/Siruri de caractere Clip Atașament Biroul ID Nume de Tag-uri și Insigna Titularul PERSONALIZA LOGO-ul

Culege Pachet de 12 7724 poliester Gât Lanyard-uri/Curele/Siruri de caractere Clip Atașament Biroul ID Nume de Tag-uri și Insigna Titularul PERSONALIZA LOGO-ul

RON 24.40

Disponibilitate
El producto está disponible


DACĂ DORIȚI SĂ LANYARD PERSONALIZAT, PLZ CONTACTATI-MA FRIST.
Transport
Am expediat în întreaga lume.
Elementul va fi livrat în termen de 48 de ore de la primirea plății integrale.
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
De garanție în Cazul în care elementul este primit într-o altă condiție decât aceea de descris, vă rugăm să ne contactați pentru o soluție imediată. Schimb pe element defect în termen de 7 zile lucrătoare după ce produsul este livrat. Transport prejudiciul trebuie să fie raportate în termen de 5 zile lucrătoare de la data la care produsul a fost livrat.
C ontact-ne Dacă aveți orice întrebare sau preocupare, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa noastră de asistență clienți. E-mailuri sunt răspuns de luni până duminică. Vă rugăm să așteptați până la 24 de ore pentru un răspuns la mesajul tău. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi note mici sau feedback-ul negativ.

Către proprietăți

Numărul De Model:
7724
Nume De Brand:
Culege
Tip:
Curea

Produse din categorie