.

.

Argint apicultura Fumător din Oțel Inoxidabil Stup de Albine Fumător Mici Galvanizat cu Scutul Termic de la Bord Echipamente Apicultura instrument

Argint apicultura Fumător din Oțel Inoxidabil Stup de Albine Fumător Mici Galvanizat cu Scutul Termic de la Bord Echipamente Apicultura instrument

RON 67.00 RON 106.68

Disponibilitate
El producto está disponible


Caracteristică :
Fumul emițătorului este, de asemenea, cunoscut ca un fum fumigație mașină, folosit pentru a supune sau unitate de albine. Albinele vor suge o mulțime de miere și se produce un comportament de evitare. După abdomenului plin cu miere, albina nu este ușor să sting, ele devin docile. Fumul transmițător este compusă din două părți principale : un coș de fum și un burduf. Un coș de fum este format dintr-o camera de ardere, aragaz balustradă, și un capac cilindru. Atunci când în uz, fân, frunze moarte aprins în camera de ardere, se acopera cilindrul, și apoi comprima burduf de a lasa fumul afară. Fum transmițător este în principal folosit pentru a inspecta coloniile de albine, luând miere, care fuzionează coloniile de albine, precum și atragerea de mătci.
Caietul de sarcini :
Material : oțel inoxidabil + fier galvanizat
Dimensiune : aprox. 29 X 27 X 12cm/11.41 X 10.62 X 4.72 inch
Greutate neta : cca. 700g
Note :
1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini. Vă mulțumesc!
2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.
1 X Stup De Albine Fumător
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important.

Către proprietăți

Dimensiune:
M
Tip:
insecte
Nume De Brand:
MOJOYCE
Material:
Din Oțel Inoxidabil
Dimensiune:
approx. 29 X 27 X 12cm/11.41 X 10.62 X 4.72inch
Greutate netă:
aprox. 700g

Produse din categorie