.

.

YINGTOUMAN Gaz Umple Adaptor de Camping în aer liber Aragaz Butelie de Gaz Rezervor de Gaz Arzător cu Gaz Accesorii Drumeții Umfla Butan Colectorului

YINGTOUMAN Gaz Umple Adaptor de Camping în aer liber Aragaz Butelie de Gaz Rezervor de Gaz Arzător cu Gaz Accesorii Drumeții Umfla Butan Colectorului

RON 4.00 RON 6.92

Disponibilitate
El producto está disponible


De ce u nevoie de acest adaptor Populare gaz recipientele găsite aici sunt fie Lindal Supapa Surub care este folosit pentru EN 521 aparate sau Casete butelia de gaz, care este frecvent utilizat în steamboat aragaz. Pentru cei mai mulți alpiniști aici, ei încă preferă să utilizeze Lindal șurub aragaz. Motivele sunt simplitatea, aceste sobe arde mai bine în mare atitudine, ele sunt mai ușor de instalat și se poate împacheta împreună cu bucătarul seturi. Cu toate acestea, aceste Lindal șurub aragaz butelia nu sunt ieftine, mai ieftine bilete de 230g este în apropiere NT70 (), dar Caseta de Gaz butelia 220g de 3 cutii costa doar NT90 (). Pentru a utiliza Caseta de Gaz butelia ar fi mai ieftin. O soluție la această problemă va fi ideal pentru a umple caseta de gaz butelia în Lindal șurub butelia. Aici este un produs care este capabil de a face această sarcină .
Gaz umple adaptor este doar despre 5g,astfel încât u poate transporta cu ușurință atunci când u merge în drumeții și camping. Cu acest adaptor,u pot umple canistra de gaz într-un mod similar ca un gaz de bricheta. U va salva destul de un pic de bani prin reumplerea .
Cum să-l folosească Greutate neutilizate complet butan a colectorului și să scrie cu carioca pe baza. Loc recipient gol pentru a fi reumplut în congelator pentru aprox. o jumătate de oră. Ia colectorului de la congelator și puneți-adaptor pe canistra. Ia-ti nou plin butan colectorului și se introduce într-un adaptor. Împinge colectorului ferm în jos aproximativ 10-15 secunde la un moment dat, verificând de fiecare dată greutatea absorbantului.
Material : Cupru
Avertisment : având în Vedere siguranța,umple canistra de greutate ar trebui să mai usor decat originalul butelie! După ce ați umplut canistra este întotdeauna bine practica de siguranță pentru a verifica sigiliul de pe canistra de scurgeri! Doar umple canistrele într-o zonă bine ventilată, adică în aer liber!
Vă rugăm să Rețineți : Nu include rezervorul de gaz!

Către proprietăți

Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu:
Nu Sunt Incluse
Condițiile De Utilizare:
Normal În Aer Liber
Piesa Numărul De Deflectorul De Vânt:
Combustibil:
Butan
Structura:
Dintr-O Bucata
Capacitate:
3-5
Metoda De Aplicare:
manual
Material:
Metal
De unică folosință:
No
Nume De Brand:
YINGTOUMAN
Navele De:
Suzhou, Jiangsu, China
Stil:
În aer liber
Automat Alarmant sau Nu (Ceainic):
No
Cu Combustibil sau Nu:
No
categorie:
Aragaz Pe Gaz
Cu Mâner de Lemn sau Nu:
No
Aragaz Tip:
Aragaz Pe Gaz

Produse din categorie