.

.

CS Vigoare 1.8 mm x 4.2 mm de Latex Praștii Tub de Cauciuc de 1m de Banda pentru Prastie de Vanatoare Instrumente de Supraviețuire Garou Trupa 1842

CS Vigoare 1.8 mm x 4.2 mm de Latex Praștii Tub de Cauciuc de 1m de Banda pentru Prastie de Vanatoare Instrumente de Supraviețuire Garou Trupa 1842

RON 3.00 RON 4.64

Disponibilitate
El producto está disponible


Caracteristici : 100% de brand nou. Accesoriu mare pentru praștie catapulta. Bună elasticitate și durabilitate. Se taie în lungime scurtă ca dvs. cerință a folosit pe diferite tipuri de supape perfect.
Caietul de sarcini : Material : latex Natural Exterior dia : 4.2 mm diametru Interior : 1.8 mm Grosime : 1.2 mm Lungime : 1m Greutate : 15g
- TRANSPORT -
Timp de preparare : de Obicei, va vom trimite comanda în termen de 3 zile.
Special pentru festivalul de shopping, avem nevoie de 5-7 zile lucrătoare să se pregătească pentru cauza noastră numeroase comenzi, sper că te-ar putea înțelege.
Timp de livrare : Diferite țări și diferite clase de transport au diferite timp de livrare, puteți verifica Timpul Promis atunci când alegeți mod de transport maritim pentru comanda dumneavoastră.
(Clasa Economy shipping favorabil cu taxa de transport, dar nu a livrat informații.)
Asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare si telefon. Toate elementele vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine.
- FEEDBACK-ul - - -
Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele inclusiv, Produs conform Descrierii,Comunicare și Viteza de Transport maritim, cu cumparator spectacol , ne va da $2 sau un cadou pentru următoarea comandă. Suntem, de asemenea, bucuros dacă puteți partaja produsele noastre pe SNS și F acebook , da screenshot de la noi, ne va da $2 sau un cadou. Dacă aveți orice probleme cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
- SFATURI -
En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?
Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.
Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.
Există orice taxe vamale?
De obicei, ne va declara valoarea minimă pentru a evita taxele vamale. Dar din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Deci, ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare.

Către proprietăți

Tip:
De Buzunar, Multi Instrumente
Material:
Latex natural
Item ID:
20928

Produse din categorie