.

.

FOTGA 82mm ultra slim Pro1 MC-multi-coated UV ultra-violet lentile protector filtru transport gratuit

FOTGA 82mm ultra slim Pro1 MC-multi-coated UV ultra-violet lentile protector filtru transport gratuit

RON 36.00 RON 47.96

Disponibilitate
El producto está disponible


De înaltă calitate FOTGA 82mm ultra slim Pro1 MC-multi-coated UV ultra-violet lentile cu filtru protector Pentru Canon NIKON Sony aparat de Fotografiat
Cu influență la lumina UV. în aer liber, fotografii arata tulbure. Filtrele UV sunt potrivite atât pentru negru și color filme sub soare stralucitor. care ar putea fi utilizate pentru a limita lumina UV și, de asemenea, ca obiectiv protector.Filtru absoarbe razele ultra-violete pentru a crea mai clare contraste de imagini, de film sau video. Acest Fotga ultra-slim MC UV este cu multi-straturi de acoperire care permite mai mare de lumina-transmite rate, comparativ cu neacoperite filtre UV.
Caracteristică :
PMC : Pro Multi Filmate
Pro digital multi-filmate filtre reduce foarte mult aspectul de lens flare și ghosting cauzate de reflexii.
BAF : Negru Almite Cadru Filtrele sunt dotate cu un negru mat. BRG : Negru cu Ramă de Sticlă Aceste filtre echipate cu negru cu ramă de sticlă pentru a reduce posibilitatea de lumina de pe margine. LPF : Low-profil rama Ultra subțire filtru de cadre pentru a evita vignetarea pe super-lentile cu unghi larg sunt, de asemenea, conceput pentru a ține un capac de obiectiv. KEF : Knurling marginea cadrului Aceste filtre sunt echipate cu un drept de moletat margine pentru non-alunecare.Atașarea și îndepărtarea ușoară. UVC : UV protejat de carcasa Filtrului de cazuri protejate pentru a prelungi și mai mult viața de filtre.
Ultra subtire 0.5 mm din sticlă,3mm profil scăzut cadru
Potrivit pentru toate lentilele cu 82mm fața fir.
Inclusiv :
FOTGA 82mm ultra-slim MC-filtru UV x1

Către proprietăți

Calibru:
82mm
Tip:
Filtru UV
Nume De Brand:
FOTGA
Pachet:
Da
Numărul De Model:
82mm
Forma:
Circular
Model:
PRO1D Bandă Largă MC UV
Circular Dimensiuni:
82 mm
Efecte De Filtru:
UV
is_customized:
Yes

Produse din categorie