.

.

De înaltă Calitate 12rows 0,12 mm C Imitație de blană de Nurcă extensie a genelor naturale individuale, gene false machiaj instrument

De înaltă Calitate 12rows 0,12 mm C Imitație de blană de Nurcă extensie a genelor naturale individuale, gene false machiaj instrument

RON 7.00 RON 7.60

Disponibilitate
El producto está disponible

CUM SĂ UTILIZAȚI : Gene False pot fi împodobite în lățime sau lungime pentru a se potrivi preferințelor personale. Utilizați o pensetă pentru a ține de gene și puneți-l pe radacina genelor naturale. Aplica fard de ochi sau eyeliner pentru a elimina linia de frontieră de gene. Note : 1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate din cauza monitoare de calculator și aparat de fotografiat etc. pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea. 2. Vă rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare.
Facem control de calitate înainte de a trimite articole. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.
Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 2 zile lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil pentru Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.
Timpul de livrare de China post registrul e-mail de aer și Singepore post este despre 20-45 zile lucrătoare după ce a fost postat în mod normal . Cândva vamale sau caracterul problema va fi amânată câteva zile. Acesta poate fi de până la 30-60 de zile.
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Către proprietăți

Curl:
C
Grosime:
0.12 mm
Lungime:
8mm, 10mm, 12mm
Tip De Element:
Gene False
Gene False Terrier:
Alte
False Tip P:
Gene Individuale
Dimensiune:
12rows
Gene False Material:
Alte
Fals P Lungime:
1cm-1,5 cm
Numărul De Model:
DESCHIDE
Gene False Ambarcațiuni:
Semi-Realizate Manual
Cantitatea:
1
Gene False Stil:
Naturale, De Lungă

Produse din categorie