.

.

2 buc 60W + flightcase CONDUS la fața Locului în Mișcare Cap Lumina/statele UNITE ale americii Luminums LED 60W DJ Lumina la fața Locului

2 buc 60W + flightcase CONDUS la fața Locului în Mișcare Cap Lumina/statele UNITE ale americii Luminums LED 60W DJ Lumina la fața Locului

RON 1144.00

Disponibilitate
El producto está disponible

2 buc 60 W + flightcase CONDUS la fața Locului în Mișcare Cap Lumina/statele UNITE ale americii Luminums LED 60 W DJ Lumina la fața LoculuiTransport :
1. AM EXPEDIAT ÎN ÎNTREAGA LUME. Toate comenzile vor fi expediate de la Guangzhou, în China. Transport prin DHL : 2-4 Zile, UPS-uri : 5-7 Zile, UPSE : 4-6 Zile, FEDEX : 5-7 zile și TNT, EMS, CHINA LAUTZ ȘI HONGKONG POST.
2. Dacă ați achiziționa mai multe elemente, puteți salva de marfă pentru fiecare elemente suplimentare. Daca iti cumperi 12buc sau mai mult și au nevoie doar de numai 1 manual de utilizare, salvați 11 manual de utilizare, puteți salva US$1 pentru Economisirea de Energie.
3. Avem multă experiență pentru a face o valoare mai mica pe factura pentru a însoți mărfurile și pentru a reduce taxele vamale pentru a fi plătit pe site-Import. Valoare mai mica pe factura va privesc ca pe un CADOU, dacă nu aveți nevoie de "cadou", nu ezita să-mi spui. Dacă aveți dificultăți în a face declarația dumneavoastră, sau aveți nevoie pentru a scana o valoare mai mică pagină, vă rugăm să spuneți-ne, o facem pentru tine!
4. Am expediat de la Aliexpress adresa lui NUMAI, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa în aliexpress este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.
5. Aproape toate coletele vor fi livrate direct de la fabrica noastră la ușa ta, dacă vă lăsati un REZIDENT ADRESA CU O adresă de CONTACT NUMĂR de TELEFON, dar nu e cândva pachet poate că nu a reușit de dispecerizare, vom nota să contactați local sistemul poștal sau Vamal pentru a primi coletul.
Garanție :
1. Toate produsele vor avea o garanție de 2 ani. Lampa nu este inclus. Toate celelalte piese de schimb va fi gratuit în timpul perioadei de garanție, dar de transport de marfă vor fi plătite de către cumpărători. După garanție, vă oferim piese de schimb la costurile de preț și plătești transportul.
2. Tot defect ca urmare a instalării necorespunzătoare sau utilizarea necorespunzătoare NU vor fi acoperite de garanție. Orice daune fizice va anula garanția.
Comunicare :
1. Dacă aveți orice întrebări, nelămuriri sau comentarii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, chat online pe Trade Manager este foarte apreciat.
2. Suntem în a contacta pe weekend.
3. Am expediat lumini de luni până duminică, 7 zile pe săptămână.
Feedback-ul :
1. Suntem de Iluminat de Experți. Suntem în dragoste cu corpuri de iluminat, ne-ar plăcea pentru tine de a verifica și să ne contactați dacă aveți orice întrebări.
2.Eu vă va spune numărul de urmărire de pe Aliexpress/e-mail. Apreciem de a pleca de 5 STELE din Detaliată Vânzător de Rating și Feedback-ul POZITIV pentru noi de la primirea articolului.
3. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne mesaj și ne permite o oportunitate de a rezolva problema și vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.
Persoane de contact :
1. Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, înainte sau după primirea elemente, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
2.E-mailuri/Mesaje sunt răspuns în termen de 12 de ore de luni până duminică. Restul a asigurat toate întrebările clientului sunt o prioritate și va fi răspuns în timp util și profesionale.
3. Scopul nostru este satisfactia dumneavoastra. 2 buc 60 W + flightcase CONDUS la fața Locului în Mișcare Cap Lumina/statele UNITE ale americii Luminums LED 60 W DJ la fața Locului Lumina Parametri tehnici : Tensiune de alimentare : AC100-240 V 50-60 HZ sursa de Lumina : 1 buc 60w led-uri albe de mare putere cu LED-uri lampa de Culori : 7colors + alb putere Totala : DC 12 V/ 90 W Timp de Viata : 50.

Către proprietăți

Plug Type:
UE Plug, Plug SUA, AU Priza, Priza UK
Tip De Element:
Etapă Efect De Iluminare
putere:
100W
Nume De Brand:
HYULIGHTS
Stil:
Lumina de Scena DMX
Ocazie:
Scena profesionist & DJ
Tensiune:
90-240V
Numărul De Model:
HD-7
Tensiune:
AC100-240/50-60HZ
Tilt:
270 grad 8/16bit reglabil
Gobos:
7 gobos+deschis, gobo spin roata efect și curcubeu
la fața locului:
7 differnt loc
Tip De Element:
Etapă Efect De Iluminare
Ocazie:
Scena profesionist & DJ
Sursă de lumină:
LED 30W 8 culori
Funcția:
DMX512, Sunet activ, Master/slave, Stand alon
Pan:
540 grad 8/16bit adjustabley
Dimmer:
0-100% reglaj liniar

Produse din categorie