.

.

980nm 30mW 3-5V DC Infraroșu Dot Diodă Laser Modulul w/ TTL 0-15KHZ

980nm 30mW 3-5V DC Infraroșu Dot Diodă Laser Modulul w/ TTL 0-15KHZ

RON 28.40

Disponibilitate
El producto está disponible

Caracteristici : .
Putere de ieșire : 30mw
Lungime de undă : 980nm
Tensiune de operare : 3.0-5.0 VDC
Curent continuu : 2.5 V PE/
Detaliu :
TTL Ieșire 0-15 KHz val pătrat,genearted de un generator de semnal sau CPU,
Dacă nu utilizați TTL modulare, atunci puteți paralel firul galben si firul rosu pentru a deveni pozitiv + pol al sursei de alimentare, apoi cu laser este în mod continuu.
Poate fi combinat cu silicon fotocelula pentru a face o transmiterea și primirea de componente
Punctul Laser este ajustabilă.
Acest lucru este 980nm laser module cu un driver built-in este un industrial componente electronice și folosite pentru uz industrial testament, de Laborator.Modulul cu laser este și precis și sensibil instrument optic. Înainte de a continua cu laser activități de BRICOLAJ, vă rugăm să citiți despre informații tehnice în primul rând și de a proteja ochii inainte de raze laser. Asigurați-vă că operatorul are experiență în optica de BRICOLAJ sau de testare.
Pachet
1x 980nm 30m W Infraroșu Diodă Laser Modulul w/TTL 0-15 KHZ 3-5 VDC
Transport & Livrare
Am expediat internaționale prin China Post Airmail sau Hong Kong Post Airmail, și fiecare parcelă vor fi înregistrate cu număr de urmărire. Putem, de asemenea, nava de UPS/EMS/DHL/Fed Ex alternative de metoda de transport maritim pentru taxele aferente. Vă rugăm să e-mail cod postal pentru cotatie de transport maritim. Clienții internaționali, pot apărea întârzieri de către autoritățile vamale sau post național de furnizori. Revizuirea duty-free limite. Vă rugăm să ne anunțați înainte de efectuarea plății, dacă aveți nevoie de split transport. Timp de Livrare La timp pentru a livra internaționale prin China Post Airmail sau Hong Kong Post Airmail destul depinde de diffrent desination din lume, este, de asemenea, supuse de a modifica din cauza condițiilor meteorologice locale, poștale, de politică și de verificare personalizat. Baza poștale poșta reguli și experiența noastră, vă rugăm să vă rugăm să fie remarcat faptul că Pentru Statele Unite ale americii / Marea Britanie / Australia, este nevoie de aproximativ 10-15 zile lucrătoare; în Canada, este nevoie de aproximativ 12-18 zile lucrătoare; în Brazilia / America de Sud, este nevoie de aproximativ 25-35 de zile. În Italia / Franta / Spania / Germania/ Europa de Est, este nevoie de aournd 15-20 zile lucratoare. Întoarce & Înlocuiri și Reparații acceptăm retururi & înlocuiri în termen de 7 zile de la data la care clientul a primi produsele, vă rugăm să contactați mai întâi în termen de 7 zile de la primirea comenzii. Produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală. Ca un beneficiu pentru clienții noștri, oferim, de asemenea, de reparații în termen de 3 luni din ziua când acest element este expediat, după reparare se face, vă vom trimite un articol, dar clientul ar trebui să plătească atât căile de transport maritim.

Către proprietăți

Tip De Element:
Etapă Efect De Iluminare
Tensiune:
5V
Nume De Brand:
Q-BAIHE
Ocazie:
Divertisment La Domiciliu
Numărul De Model:
980MD-30-1235-TTL
Stil:
Mini
putere:
30MW

Produse din categorie