.

.

10buc RFID 125KHZ dulapuri electrice de blocare cabinet de blocare electronic, blocare electronic, blocare+tasta 1 buc card

10buc RFID 125KHZ dulapuri electrice de blocare cabinet de blocare electronic, blocare electronic, blocare+tasta 1 buc card

RON 262.00 RON 276.00

Disponibilitate
El producto está disponible


Această ordine :
10*seturi de blocare( implicit de Aur)
10*bratara Rfid
Pentru transport a scăzut de la baterie de produse, acest ordin nu conține baterii AA
10lots :
Bine ați venit pentru a utiliza compania noastra dulap ușă de blocare serie
O, tipul de card (împărțit în patru)
Cardul (1), general de card (se pot seta până la 3), ospătar card (poate fi setat până la 20 de exemplare), card de oaspete (1)
B, stabilind metode (fabrica a înființat o carte bună, dacă aveți nevoie să faceți clic pe resetare 6 metoda pas)
1. Carte : prima carte este carte de inducție, cardul au funcții de setare și șterge.
Notă : cardul poate fi direct deschideți dispozitivul de blocare.(fabrica a fost înființat carte)
2. Singur card pentru a deschide ușa, cu o carte, și lumini albastre intermitente de inducție card de oaspete, după ce încetează să lumineze intermitent, card de oaspete pentru a deschide ușa.
Notă : în cazul în care cardul și a înființat o carte de oaspeți, noul card de oaspete pentru a deschide ușa, până la anulat automat deschide ușa din funcție.
3. Dublu card pentru a deschide ușa : cu continuă carte de inducție de 2 ori, atunci când luminile albastre intermitente de inducție chelner card, după ce încetează să lumineze intermitent, deschide o ușă cu oaspetele și chelnerul poate.
Notă : dacă trebuie să setați mai mult de un chelner card ar trebui să fie după carte sub di 2 ar trebui să fie stabilite într-un rând.
4. Total de carduri : cu continuă carte de inducție de patru ori, lumini albastre intermitente carte de inducție, lumini albastre opri intermitent, numărul total de CARDURI pot deschide ușa.
Notă : în funcție de nevoia clientului de a stabili.
5. Șterge toate Setările :
Cu card de inducție după 5 ori într-un rând, sunet - 2 picături de mult inelul cu lumini albastre flash de 2 ori, toate deblocarea toate informațiile set de gol.
Notă : numai să păstreze funcția de card.
6. Prin inițializa butonul pentru a goli toate informațiile :
Printr-o gaură pe partea din spate de blocare de bază, folosind butonul instrumente comutator 2 secunde, di un sunet lumini albastre intermitente, după ce luminile s-au stins toate informațiile de gol.
În conformitate cu primul pas după (set gol poate folosi)
C, aspectele care au nevoie de atenție
1. Fiecare lot de blocare accesorii : 1 card și card de oaspete 1
2. Cardul este emis, și șterge funcții, ar trebui să fie păstrate, în mod corespunzător, cum ar fi cardul nu este nevoie de toate pentru a reseta.
3. Total set carte, poate deschide toate încuietorile, deci, vă rog, în siguranță.
4. Cum ar fi deficit de dulap de blocare a ușii nu se poate deschide ușa, poate fi realizat de către o sursă externă de alimentare panoul de conectare pentru a deschide cutia.
5. Potrivit placa de circuit comutator buton pentru a goli informațiile, limbă de blocare în stare deschisă, de blocare nu este setată card de oaspete de stat limba nu întinde alarma;carte de Oaspeți chelner card setați funcția de alarmă după lansare, limbă de blocare nu întins, și va fi de 8 consecutive "di" sunet de alarmă prompt cu lumini albastre intermitente rapid.
6. Dacă blocarea este rupt, se poate rupe deschide veni la panou, cu taste mecanice pentru a debloca, astfel încât vă rugăm să păstrare.
7. Vă rugăm să nu folosiți baterii reîncărcabile!
Concluzie : fabrica a înființat o carte bună, o singură deschise atingeți cardul albastru deschis intermitent și apoi atingeți card de oaspete
Dublu deschis atingeți card de lumini albastre intermitente și apoi atingeți guest card, card de sub cele două lumini albastre intermitente și apoi atingeți chelner card poate
Pentru numărul total de carte de carte despre lumini albastre intermitente și apoi atingeți total de CARDURI
.

Către proprietăți

Numărul De Model:
SL001
Nume De Brand:
ZOCORFID
culoare:
de aur/argint
mateir:
doamne
Frecvența:
125KHz
Baterie:
3XAA
manual:
Engleză
is_customized:
Yes

Produse din categorie