.

.

TOMORO 2017 Nou Design Original, O VIAȚĂ Seria de Top Barbati Numărătoarea inversă de Ore Ceas cu LED-uri 316 din OȚEL de Vacă din Piele Neobișnuit Limitat Ceasuri

TOMORO 2017 Nou Design Original, O VIAȚĂ Seria de Top Barbati Numărătoarea inversă de Ore Ceas cu LED-uri 316 din OȚEL de Vacă din Piele Neobișnuit Limitat Ceasuri

RON 232.00 RON 399.92

Disponibilitate
El producto está disponible


Acest lucru prin numărătoarea inversă ceas de timp conștienți de faptul că există o limită, sper să devină un regret cu nr mare de viață. "Pentru mine, 51 de ani rămași și 30 de zile, doar nu e timp de 9 ore, 14 minute si 28 de secunde." Contează în jos timpul rămas până la data stabilită. Ceas de a simți viața. Vă rugăm să coopereze cu produsul de "O VIAȚĂ" de TOMORO "Doar o singură dată nu există nici viața, vreau să trăiesc un regret fără viață." Nimeni nu este să se gândească, dar, de fapt conștienți în fiecare zi, oameni care sunt capabili să acționeze cred că mai puțin. Cu toate acestea, timpul este la o primă, în același mod ca și viața, nu puteți începe peste tot din nou chiar regreta mai târziu. Dacă arată timpul rămas pentru propriul lor este limpede, dacă vă simțiți că zi de zi, cu siguranță, timpul a trecut, cred că în conștiință, și de a schimba comportamentul cu privire la timp? Oamenii care locuiesc fierbinte viata ta, oameni care au scopul de a regreta-viață liberă, pentru cei care încearcă să trăiască meu cel mai bun pentru acest moment, ne-am dezvoltat acest ceas.
Ca un instrument de gestionare a timpului de Utilizare este de până la tine. Este stabilit ca propria ta viață, vă puteți simți în restul timpului, ca și viața lui.
În afară de aceasta, · numărătoarea inversă numărul de zile până la următoarea eră · 20 numărătoarea inversă numărul de zile până la sfârșitul zilei Numărătoarea inversă numărul de zile până la termenul limită pentru realizarea căreia el a decis Astfel ca, prin stabilirea importantă zi și data țintă pentru mine, întrucât, dacă el nu ar trebui să faci acum este, va fi mai clar. Important, fiind conștienți de timpul rămas, este că acum, la re-recunosc valoarea în timp a acestui moment.
Dacă întotdeauna arată timpul său ca un ceas, ar trebui să se schimbe cu siguranță gradul de conștientizare și de comportament în raport cu timpul.
Spre comercializare, vă mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră. Acest produs este întotdeauna o forță de a influența persoana de conștientizare și modul de viață, considerat a fi posibilitatea de a îmbunătăți de viață, a fost în curs de dezvoltare. Încrederea și nu numai funcția sa, atenție la design și material ca un ceas, dar mi-a luat timp de aproximativ un an de la conceptul de produs, eșantionul a fost terminat în final, am fost terminat în cele mai bune produse imaginat tu spui ca ai un. După solicitarea de fonduri în acest foc de TABARA realizează efectiv de producție pe baza de fonduri, și atunci ne-ar dori să-și vândă în magazine și magazine de Internet. Prin toate mijloacele, spre realizarea de produse, așa că am vrea să te rugăm să ne dai sprijinul dumneavoastră. Produsele sunt unisex, dar vă rugăm să verificați dimensiunea brațele în jurul femeii este. În cele din urmă ceea Ce este numărul unu de eșec în viață. Nu este că nu a reușit, cred că nu a făcut. Privind înapoi în ultima clipă să moară, acum nu vă faceți griji și de anxietate Nante este cu siguranță un lucru mic, care nu a contestat în viață ce-și dorește decât atât, cred că cu siguranță regreta că nu ai făcut. Acum, vrei să-ți trăiești cu adevărat viața vrea. În timp ce spunând că ".. spune, chiar dacă realitatea este" viața va merge prea repede. Observa cu tine eu ar trebui să fi făcut la timp, ceea ce un an mai târziu, ceea ce în următorii cinci ani, sau de la obtinerea prea târziu.

Către proprietăți

Tip De Element:
Dual Display Ceasuri De Mana,Ceasuri De Mana Quartz
Trupa Lungime:
26cm
Stil:
ediție limitată
Caracteristică:
Înapoi Lumina,Rezistent la Apă,Timp de mai Multe Zone,Cronograf,Calendar Perpetuu,Auto Data,display LED
Mișcarea:
Dual Display
Trupa Tip De Material:
piele
Cutii & Cazuri Material:
Hârtie
Nume De Brand:
TOMORO
Adâncime De Rezistență La Apă:
5Bar
Numărul De Model:
TMR001
Caz Grosime:
13mm
Incuietoare Tip:
Catarama
Carcasa Din Material:
Din Oțel Inoxidabil
Lățime De Bandă:
29mm
Cazul Formei:
Formă Neregulată
Diametru Cadran:
50mm
Gen:
Bărbați
Formati Fereastra Material Tip:
Hardlex
CAZ DIMENSIUNE:
44mmx (50+50)mm
Funcții speciale:
Numărătoarea inversă pentru 100 de ani, un cadran rula normal, un alt cadran conta în jos
Desginner:
Zoro din TOMORO
Limited editon:
Doar două, nevoie de mai mult? asteptati 2 luni
Curea latime:
22mm ( cap de curea) --- 29mm (aproape la caz)
lungimea totală:
260mm
Pentru cine:
Produsele sunt unisex, dar vă rugăm să verificați dimensiunea brațele în jurul
utilizați pentru 1:
Conștient de faptul că viața este limitată
utilizați pentru 2:
Setați o numărătoare inversă pentru o lungă perioadă de timp a planului, împinge pentru a atinge obiectivele
Utilizare pentru 3:
Pentru om Rece cadou, pentru toți cei care prețuiesc timpul

Produse din categorie