.

.

DIY 5D Diamant Mozaic Moș Crăciun 3d Câine Diamant Pictura cruciulițe Kituri lucrate Manual cu Diamante Model de Broderie Stras RS705

DIY 5D Diamant Mozaic Moș Crăciun 3d Câine Diamant Pictura cruciulițe Kituri lucrate Manual cu Diamante Model de Broderie Stras RS705

RON 27.00 RON 47.60

Disponibilitate
El producto está disponible


Titlu : DIY 5 D Diamant Mozaic Moș Crăciun 3d Câine Diamant Pictura cruciulițe Kituri lucrate Manual cu Diamante Model de Broderie Stras RS705
Rețineți : Noi toți diamant pictura Ki ts nu includ în afara cadrului de frontieră! Dacă modelul și dimensiunea este nu satisface în magazinul nostru. Spune-mi te rog ce model si marime vreti, noi va personalizate-face pentru tine și vă va oferi un preț rezonabil.
Diamant pânză Dimensiune : Ca mai sus
Despre efectele
Cu cât sunt mai mari, cu atât mai bine efectul! fiecare diamant dimensiune : 2.5 x 2.5 mm. dacă imaginea este complexă, de dimensiuni mici, nu este foarte bun! dacă aveți nevoie de mari dimensiuni de fotografii, vă rugăm să ne contactați!
Despre noi
Nostru model de diamant de produse semi-finite, nu include rama. Noi oferim broderie producător de instrumente de diamant. și avem 20% mai multe diamante vor fi postate! Deși produsele noastre nu sunt cele mai ieftine, dar calitatea produselor noastre este cel mai bun! când ați terminat, puteți trimite fotografii la poze cu noi, ne va arăta la clienții din întreaga lume apreciez!
Feedback-ul
deci, feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. acesta va lua doar 1 minut. Vă mulțumesc! dacă nu sunteți mulțumit cu produsele și serviciile, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negotive și feedback-ul neutru. vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface. Vă mulțumesc!
Livrare expres
Atenție! suntem un internațională vânzător din China continentală. VĂ RUGĂM, SĂ FIE PACIENT! Ne oferă, de obicei, standard international airmail. Acesta poate fi de aproximativ 10 la 25 de zile lucrătoare pentru livrare. dacă aveți orice întrebare sau orice cereri speciale, vă rugăm să ne contactați. vom răspunde în termen de 24 de ore din cauza diferența de timp dintre noi.

Către proprietăți

Dimensiune:
size 20x25cm, size 25x30cm, size 30x40cm, size 40x50cm, size 45x60cm
Nume De Brand:
RealShining
Stil:
Modern
Model Tip:
Portret
Forma:
Separat
Material:
Rășină
Panza Metoda De Ambalare:
Laminate
Forma de diamant:
Pătrat
Cadru:
No
Zona Lipirea:
Plin
Numărul de Culori:
30-45
Ambalajul Extern:
Peste 30x40cm cutie de ambalare,de mai jos 30x40cm sac de ambalare
Utilizarea:
Home decor&arta de perete și de perete decor
Tema:
moș crăciun câine
Numărul de Culori:
30-45
kituri de interne detaliu:
o panza, destul de pietre, un set de instrumente
pret:
Mai mici ,mai Bune și competitive

Produse din categorie