.

.

DIYSECUR 125KHz Rfid Cititor de Carduri Tastatura Control Acces Usi Sistem de Securitate Kit + 180Kg Electric Magnetic de Blocare Buton de Sonerie

DIYSECUR 125KHz Rfid Cititor de Carduri Tastatura Control Acces Usi Sistem de Securitate Kit + 180Kg Electric Magnetic de Blocare Buton de Sonerie

RON 241.84

Disponibilitate
El producto está disponible


DIY Kit Complet RFID Sistem de Control Acces pentru Acasă/Birou
Controler de acces + sursa de Alimentare + 180kg sistem de Blocare Magnetic +5 Cărți de IDENTITATE + 5 Keyfobs
Salva Mai Multe !! Bucurați-Vă Mai Mult !!!
Sistem De Control Acces, Mai Multă Siguranță !
Puteți seta compania sau autoritatea de clădire de birouri imagine de standardizare management, pentru a îmbunătăți nivelul de management, în același timp, standardizate sistemul de management intern.
Dacă inducție card pierdut poate raporta imediat pierderea în sistem, astfel încât, chiar dacă altcineva a luat carte de inducție nu prin intrarea sistemului de pază, este mult mai convenabil decât obișnuit mecanice de blocare, mai multă siguranță.
Controler De Acces :
Aici este o Ușă de Acces Control Tastatura, Cititor de Carduri RFID, care are un design Elegant, puteți să-l utilizați pentru a crește dvs. de acasă și de birou de securitate! este destul de ușor de folosit!
Alimentare :
Acest AC110 V240 V alimentare controller este un transformator care oferă stabilă, tensiunea de ieșire pentru control acces, blocare și butonul de ieșire. Pot fi folosite peste tot în lume.
180kg 350lb sistem de Blocare Magnetic :
Este un de Înaltă performanță 180kg Forța de menținere electric sistem de blocare magnetic care se potriveste pentru mai multe de control acces
sistem. Această blocare electrică poate satisface nevoia ta perfect.
Carduri RFID / Brelocuri :
Există 5pcs 125 KHz RFID Apropierea cărți de IDENTITATE și 5pcs brelocuri, ei pot lucra cu produsul care are 125 Khz RFID cititor de carduri.
Buton de ieșire :
Acest buton de ieșire utilizate pe scară largă în ușă sistem de control acces.Atunci când vrei să ieși, trebuie doar să apăsați pe acest Buton de Ieșire, atunci poti sa te duci :
Opțional : dacă aveți nevoie de acest control de la distanță vă rugăm să cumpere de la acest link !
Control De La Distanță :
Acesta este un control de la distanță dispozitivul pentru Ușă Sistem de Control Acces, după ce vă conectați-l pe sistemul dvs., aveți posibilitatea să apăsați de pe telecomandă pentru a deschide ușa de la distanță, distanța poate ajunge până la 50 de metri :
Opțional : dacă aveți nevoie de această ușă vă rugăm să cumpere de la acest link !
Soneria :
Caietul de sarcini :
Lista de ambalare :

Către proprietăți

Numărul De Model:
k2000
Direcția:
Nici unul
Modul De Securitate:
Fail Safe
Nume De Brand:
DIYSECUR
culoare:
Argint
Origine:
shenzhen
is_customized:
Yes

Produse din categorie