.

.

Transport gratuit 5sets 2pin impermeabil masina electrica conector de sex masculin de sex feminin conectori sumitomo 6189-6904

Transport gratuit 5sets 2pin impermeabil masina electrica conector de sex masculin de sex feminin conectori sumitomo 6189-6904

RON 45.60

Disponibilitate
El producto está disponible


Element Descriere : 5 X 2 mod de sex masculin și de sex feminin conector de locuințe și introduceți-5 X de sex masculin și de sex feminin de cauciuc cablu de sigilii 10 X de sex masculin și de sex feminin terminale Adauga sârmă sevice : putem oferi cablajul servicii de prelucrare, vă rugăm să cumpere de la următorul link : Default : Termostabilitatea sârmă 20cm, 0.5mm2, și nu ezitați să ne contactați dacă doriți alte specificații fire.
Element de imagini :
Produse conexe : 1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
Shippment :
Element sunt expediate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit. Dacă nu puteți obține elementele în timp, vă rugăm să contactați-ne în primul rând, vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând. Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal. uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță. Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore, vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail.
Contact :

Către proprietăți

Numărul De Model:
HD0210Y-1.2-11/21

Produse din categorie