.

.

36buc/cutie Plante de Acvariu Rezervor de Pește Difuzor Plantelor Acvatice CO2 Dioxid de Carbon Tablete Aquario Accesoriu

36buc/cutie Plante de Acvariu Rezervor de Pește Difuzor Plantelor Acvatice CO2 Dioxid de Carbon Tablete Aquario Accesoriu

RON 7.96

Disponibilitate
El producto está disponible


Caietul de sarcini : Capacitate : 36pcs (12 piese pe fiecare sac, 3 pungi într-o cutie) Culoare : Alb dimensiune Pachet : 10.5 cm x 7cm x 3cm/3.9" x 2.73" x 1.17"(aprox)
Caracteristici : este polimerizat de o varietate de materii prime. Acesta conține o mulțime de fier și minerale bogate, care pot susține o creștere a substanțelor active în apă pentru o lungă perioadă de timp, și încet îngrășământ cu eliberare de efect. Promova creșterea plantelor acvatice, frunze de suprafață dezvoltare, spori de culoare, poate preveni iarbă de apă putregai.
Utilizare : Acesta poate fi pus pe diferite părți ale rezervor de pește. (metoda recomandată este de a pune CO2 în filtru și să-l utilizați împreună.) Dozare : Fiecare 40 litri de apă este plasat în 2 comprimate, de 2 ori pe săptămână.

Către proprietăți

Nume De Brand:
În care yuge
putere:
CO2 Echipamente
Capacitate:
36buc
culoare:
Alb
Dimensiunea Pachetului:
10.5 cm x 7cm x 3cm/3.9 x 2.73 x 1.17
Articol:
Planta CO2 Dioxid de Carbon Tablete
Produs:
Plante Acvariu Rezervor De Pește Difuzor
Greutate:
50g
SE POTRIVESC PENTRU:
acvariu rezervor de pește

Produse din categorie