.

.

en-gros de BOSI multi-scop sârmă stripteuză sertizare instrument de tăiere

en-gros de BOSI multi-scop sârmă stripteuză sertizare instrument de tăiere

RON 27.80

Disponibilitate
El producto está disponible


AUTOMAT DE FIRE STRIPPER
Unic multfunctional design, având centrală pentru dezizolat sârmă, fir end pentru dezizolat sârmă, sertizare terminale,sârmă de tăiere, și alte funcții, utilizabile intervalul este mai larg, operațiunea mai convenabil. pentru dezizolat sârmă funcția de precizie design, buton de reglaj fin(cppper pac)reglabil pentru dezizolat sârmă elastică, reglabilă amortizor(plastic pares)poate controla lungimea firului de separare. Se ocupe de acorduri cu corpul uman inginerie de design, oferă o prindere confortabilă și funcționarea convenabil.
1 . 100 % Satisfacție Garantată Dacă nu sunteți mulțumit cu un produs pentru orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. vom răspunde în termen de 24 de ore. 2 . Noi de Transport maritim și de manipulare expediem în țările selectate. Noi elemente navei în termen de 4 zile de la primirea de plată. Întotdeauna vom posta articole prin China Post (15-25 zile lucratoare fi primit). În mod normal coletul va ajunge fără probleme. Dar, uneori, din cauza neașteptate factori, aceasta va fi amânată pentru câteva zile pe drum. Dacă nu ați primi produsul după apoi, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom oferi o soluție rezonabilă. dacă doriți să obțineți parcela de urgență ,puteți alege exprima cu costul de transport maritim . Apoi, timpul de livrare va reduce la aproximativ 5-10 zile lucrătoare. Dacă aveți orice întrebare sau cerere specială, nu vă rugăm să ne contactați. vom răspunde în termen de 24 de ore . 3. Metoda de plata se accepta Plata cu Metode de pe Ali Express prin alipay ca mai jos : 4. Feedback-ul suntem buni și cinstiți ali vânzător. sperăm că fiecare client va bucura de cumpărături din ali magazin . vom merge prin feedback-ul nostru de fișier într-o perioadă obișnuită, și va lăsa feedback-ul pozitiv pentru toți semenii noștri clienți.
Dacă sunteți mulțumit de achizițiile aici, pozitive, ar fi de apreciat. și, dacă aveți orice întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați înainte de a părăsi orice feedback. Multumesc.

Către proprietăți

Cerere:
Sârmă Stripteuză
Nume De Brand:
SIJIBOSI
Numărul De Model:
BS442104
DIY Consumabile:
Electrice
is_customized:
Yes
Cleste Stil:
Europene
Mâner Stil:
Drept
Caracteristici:
Multifunctional
Material:
Aliaj de oțel
Tip:
pentru dezizolat sârmă de sertizare clește de tăiat
Multi-Scop:
dezbracare ,sertizare si taiere

Produse din categorie