.

.

TCS34725 Senzor de Culoare RGB cu Filtru IR si LED-uri Albe pentru Arduino UNO R3

TCS34725 Senzor de Culoare RGB cu Filtru IR si LED-uri Albe pentru Arduino UNO R3

RON 19.12

Disponibilitate
El producto está disponible


6 bucata
Senzor de Culoare RGB cu Filtru IR si LED-uri Albe TCS34725 pentru Arduino UNO R3
Descriere :
Aparatele electronice pot vedea acum în orbitor de culoare cu această culoare frumoasă senzor de lumină. Am găsit cel mai bun senzor de culoare pe piață, TCS34725, care a RGB și lumină Clară elemente sensibile. Un IR de blocare filtru, integrat pe cip-ul și localizate la culoarea de detectare fotodiode, minimizează IR spectral component al viitoarei lumină și permite masuratori de culoare să fie făcută cu precizie. Filtrul înseamnă că veți obține mult mai adevărat culoare decât majoritatea senzori, deoarece oamenii nu văd IR. Senzorul are, de asemenea, un incredibil 3,800,000 : 1 dynamic range cu reglabil timp de integrare și să câștige astfel încât este potrivit pentru utilizarea în spatele sticlă întunecată.
Vom adăuga sprijinirea circuite, cum ar fi un regulator de 3.3 V astfel încât să puteți puterea breakout cu 3-5 VDC în condiții de siguranță și nivelul de deplasare pentru I2 C ace, astfel încât acestea pot fi utilizate cu 3.3 V sau 5 V logica. În cele din urmă, am specificat un frumos neutru 4150°K temperatura LED cu un MOSFET driver de la bord pentru a ilumina ceea ce încerci să-simț. LED-ul poate fi cu ușurință pornit sau oprit prin orice nivel logic de ieșire.
Conectați-vă la orice microcontroler cu I2 C și exemplul nostru cod va ajunge rapid te duci cu 4 canale de lecturi. Am inclus câteva exemple de cod pentru a detecta lumina lux și temperatura care ne-am agățat de eval bord software-ului.
Arduino Cabluri :
5 V -> VIN
GND -> GND
SDA -> SDA
SCL -> SCL
Link-ul de documente https : //www.adrive.com/public/r Cga SF/FZ2432-GY-TCS34725.rar
Pachetul Inclus :
1 X Senzor de Culoare RGB cu Filtru IR
SHENZHEN CAIZHIXING CO ELECTRONIC.,LTD este un important distribuitor independent de componente electronice în China,specializata in servirea OEM/ODM/CEM electronice produce cu furnizarea de Componente Active (ICs, Memorie, Chips-uri, Diode și Tranzistoare etc.) și Pasive componente (Condensatori, Rezistențe și Bobine etc.)..

Către proprietăți

Nume De Brand:
WAVGAT
Starea:
Noi
Tensiune De Alimentare:
.
Disiparea De Putere:
.
Temperatura De Operare:
-40°-+85°
Numărul De Model:
TCS34725
is_customized:
Yes
Tip:
modul electronic
Cerere:
module experimentale

Produse din categorie