.

.

African Lemn De Abanos Libelula Model Acrilic Culoare Coajă Mozaic Grif De Chitara Grif De Chitara De Luare De Material Lemnos

African Lemn De Abanos Libelula Model Acrilic Culoare Coajă Mozaic Grif De Chitara Grif De Chitara De Luare De Material Lemnos

RON 167.20

Disponibilitate
El producto está disponible


INTRODUCEREA DE PRODUSE :
ELEMENT : Chitara cu Grif Material
MATERIAL : Africa de abanos + true color shell
DIMENSIUNE : 510 mm*(până 43mm+jos 59mm)*6.6 mm
GREUTATE : 200 G/Bucata
SFATURI IMPORTANTE :
1. Dacă doriți un alt grif materiale, le puteți găsi în magazinul nostru .
2 . Produsul nostru prețurile și tarifele de transport sunt stabilite . Daca iti cumperi un singur produs sau mai multe produse omogene , vă rugăm să dați click pe "Cumpara Acum" . Dacă doriți să cumpărați mai multe produse diferite , vă rugăm să faceți clic pe "Adăugați la Mașină" , Acest lucru poate salva unele de ambalare, de transport de marfă . Sistemul va calcula exacte de transport maritim în conformitate cu adresa ta, dacă "Cumpara Acum" sau " Adăugați la Masina ".
DESPRE NOI :
Despre Noi :
1. Bine ati venit la magazinul nostru. Ca lider al Chinei Chitara piese saler, avem mii de tipuri de produse, care aproape a venit din Japonia și coreea de Sud. Produsele noastre sunt la un pret competitiv și de calitate superioară. Ne luptăm cu produse contrafăcute și de calitate inferioara.Sperăm că putem stabili un termen lung relație de cooperare cu Muzical Instrumens Companiei și salers din lume.Dacă aveți produs la un pret competitiv, ne puteti contacta. Putem vânzare în piața Chineză.
2. Dacă aveți nevoie de produsele noastre într-o cantitate mare , puteți să ne contactați. Va vom oferi un discount.
3. Ne sunt în stoc limitat , dacă ai nevoie de o cantitate extrem de mare , trebuie să ne informați. Vom comanda în avans.
Livrare & Retur :
1. Suntem de transport maritim la nivel mondial, cu excepția unor zone îndepărtate. Transporturile internaționale sunt trimise prin Ali Express Standard de Transport maritim, China Post Air Mail , e-EMS sau EMS . Timpul de livrare poate varia din cauza unor motive, cum ar fi numere de companiile aeriene pentru țara dumneavoastră și viteza de procesare a vămilor și oficiul poștal. Timpul de expediere sunt după cum urmează :
EMS : 7-20 zile lucrătoare
e-EMS : 7-20 zile lucrătoare
China Post Air Mail : 20-60 zile lucrătoare
Ali Express Standard de Transport maritim : 16-35 zile lucrătoare
2. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul de mărfuri sau de costul de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara. Prin e-pachete, puteți urmări informații de urmărire de produs in link-ul de www.17tarck.com. Va rugam sa consultati local post office dacă sunt de acord sau nu.
3. Taxele vamale sunt, în mod normal, practicate de compania de transport maritim sau colectate atunci când vă alegeți elementul în sus. Aceste taxe nu sunt suplimentare taxele de transport.
Plata
1. Vom accepta Pay Pal, alipay și banca de remitențe. Cum pentru produse plătite ,vom aranja shippment în termen de două zile. Dacă doriți să comandați într-o cantitate mare, puteti sa ne contactati , va vom oferi un discount. Se întoarce sunt acceptabile, puteți returna orice produs in termen de 14 zile de la primire pentru o rambursare sau o înlocuire a elementului respectiv. Vă rugăm să ne contactați pentru o referire numărul, dacă doriți pentru a reveni un element. Vă rog să observați că cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele poștale de returnare, produsele returnate trebuie să fie în starea lor inițială, care include tag-uri și pe orice ambalaj, și îți vom trimite doar înlocuirea sau restituirea după ce vom primi returnat.

Către proprietăți

Numărul De Model:
Chitara lemn Accesorii
Tip:
Fretboard Chitara Material

Produse din categorie