.

.

BUHESHUI Noi Modernizate! 1W Flexibile, Amorfe Pliabil Celule Solare/Panou Solar 2V 600MA Pentru DIY Încărcător de Telefon de Studiu+rezistent la apa

BUHESHUI Noi Modernizate! 1W Flexibile, Amorfe Pliabil Celule Solare/Panou Solar 2V 600MA Pentru DIY Încărcător de Telefon de Studiu+rezistent la apa

RON 44.00 RON 51.60

Disponibilitate
El producto está disponible


1 W 2 V Flexibil de Celule Solare de Siliciu Amorf DIY Pliabil Solar Panou Solar încărcător+rezistent la apa transport Gratuit
Parametri :
Maxim de Putere : 1 W
Tensiune de operare : 1,5 V
Curent de operare : 0-650m A
Scurt-circuit curent : 1000m A
Tensiunea de circuit deschis : 2.0 V
Dimensiuni : 197*97*0.8 MM
Greutate : 60g
Materiale de ambalare : durabil, înaltă de transmisie ETFE film , rezistent la apa , UV-rezistent
Adeziv : de vreme , de înaltă transmisie întărire rapidă EVA film
Tip baterie : Flexibil triple junction film subțire de siliciu amorf celule solare
Nota De Aplicare :
1 produsul poate fi energia solară direct în energie electrică
(2) produsul este ușor de transportat și ușor de a instala pe diferite ocazii să se întâlnească telefon mobil , MP3, aparat de fotografiat digital , GPS și alte produse electronice de uz
3 produsul poate fi utilizat pe scară largă în domeniul de muncă, de călătorie și alte zone în aer liber
4 produsul poate fi pentru toate tipurile de dispozitive de comunicare , domeniul operațiunilor de unitate , și de călătorie în aer liber dispozitive oferă putere
De TRANSPORT maritim. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. 3 zile lucrătoare pentru procesarea comenzilor de la primirea de plată.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 20 de zile de lucru.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
(Notă : Am speranța că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de compania expres și obiceiurile locale/taxe. Va multumim pentru intelegere)
-Articolele vor fi trimise la toate țările din întreaga lume.
-Vom folosi bule de aer pentru a încheia elemente cu atenție.
-Pachet va fi solidă și verificat cu atenție înainte de livrat.
Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere. Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin utilizat în următoarele moduri :
1, Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.
2, Om-a făcut deteriorate, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.
3 Produs de calitate program de procesare :
1), cumpărătorul restituie bunurile la noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.
2), în Cazul în care mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10 USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu intenționează să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou.

Către proprietăți

Numărul de Panouri:
1
Numărul De Model:
1W-RX
Panou Solar Pliabil:
No
Tip:
Panou Solar
Panou Solar Flexibil:
No
Nume De Brand:
BUHESHUI
Max. Putere:
1W
Capacitate Nominală:
NO
is_customized:
Yes
Material:
siliciu amorf
Dimensiune:
197*98MM
Numărul de Celule:
3

Produse din categorie