.

.

Depilatoare Cablu Incalzitor Ceara kit cu 100pc Hârtie de Ceară + 100g Roll On Ceara Miere+Rose de Păr Instrument de Ștergere de

Depilatoare Cablu Incalzitor Ceara kit cu 100pc Hârtie de Ceară + 100g Roll On Ceara Miere+Rose de Păr Instrument de Ștergere de

RON 86.96

Disponibilitate
El producto está disponible


Descrieri : Pot oferi confort pielii și sentiment calmant Rulouri de ceara de pe piele, fără a utiliza pensula sau spatula Nu filamente de reziduuri lăsat pe piele, ceara este constantă în orice sezon de încălzire Automată, mic și flexibil, ușor de transportat. Folosit pentru îndepărtarea părului îngrijire, frumusețe îngrijire și întreținere. Au un capac pentru a preveni praf. Perfect atat pentru uz profesional sau uz personal.
Caietul de sarcini : Incalzitor dimensiune : 18.5 * 7.5 * 4cm ceara volum : 100g / net wt 3.53 oz 110v sau 220v (Pls lasati un mesaj pentru a ne spune de ce aveți nevoie, multumesc)
Cum să utilizați : Pune-ți mănuși de vinil. Ei au grijă de tine și clientul tău de infecții și va fi în curând o cerință de către departamentul de sănătate. Acesta previne ceara de la lipirea la mâinile tale. Aplica pre ceara pe zona de piele pentru a fi epilat. Se aplică cu rola pe cartuș într-un scurt accident vascular cerebral pe o bucată de nici țesute bandă pentru a acoperi la fel de roller în ceară. Se aplică cu rola pe ceara pe zona de epilat, ținând cartușul într-un unghi de 45 de grade la nivelul pielii si se aplica delicat cu mișcări lungi. Benzi de ceara de pe folosind de obicei metoda de epilare. Se aplică după ceara suzete pentru a curăța toate reziduale ceara. Aplica post depilare ice gel sau crema de netezire pentru a da pielii care liniștitor și calmant sentiment.
Pachetul Include : 1 x Depilatoare de Încălzire cu Cablu 1 x Depilatoare Miere Ceara 1 x Depilatoare cu Ceară de Trandafir 1 x Depilatoare de Hârtie (80-100buc)

Către proprietăți

Tip:
Ceara Benzi
Numărul De Model:
Cablu Incalzitor Ceara kit
Nume De Brand:
anmas rucci
Incalzitor Dimensiune:
Ceara de volum:
Cantitatea:
4 buc/set
Tensiune :
110V sau 220V

Produse din categorie